Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido utan veszekedtetek eloszor?
egy-két hónap, ha jól emlékszem.
én el sem tudom képzelni, hogy lehet 7-8 évet kihúzni bármiféle vita nélkül. maximum ha a szőnyeg alá van söpörve minden.
2 hónapja vagyunk együtt, veszekedés nem volt, csak egy sértődés a részemről, de megbeszéltük a dolgot😀
Ennyi idő után amúgy el se tudom képzelni, hogy lehet összeveszni. Ahhoz vagy nagyon heves vérmérsékletűnek, paprikásnak kell lenni, vagy nagyon nem illenek össze a felek.
Majdnem két éve vagyunk együtt. Szerintem olyan igazán nagy veszekedésünl nem volt. Kisebb viták kb fél év után, de szerintem az természetes:)
Az egyből veszekedoseket nem ertem, miért vannak együtt olyannal, akik ezt hozzák ki belőlük
Első találkozás előtt, mert foglalt volt a telefonom mikor hívott este. Mert beszéltem éppen rajta egy 20 percet, és azalatt 8-szor hívott.
Aztán ezek folytatódtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!