Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után veszekedtetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után veszekedtetek először a párotokkal?

Figyelt kérdés

És mennyi idő után muttattátok be a szülőknek?

Főleg komoly párkapcsolat esetén érdekelne.

2015. febr. 2. 22:48
 1/8 CptTomato ***** válasza:

2hét után veszekedtem az exeimmel kb...

a szülőknek meg általában 1 hónap vagy több után mutattak be

2015. febr. 2. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem kellett bemutatnom a külön a szüleimnek, mert már azelőtt is ismerték, hogy összejöttünk. :) Nem emlékszem, mikor veszekedtünk először. Talán két hónap után, de nem vagyok benne biztos.
2015. febr. 2. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Arra még emlékszem. Csütörtök este első randi, majd hétfő délután az én szüleim. Már kapcsolatunk előtt is kaptunk össze picit, de úgy rá 1 hétre. De hamar elfelejtettük
2015. febr. 2. 22:51
 4/8 anonim válasza:

4 hónapja járok a barátommal és (kopogjam le) még nem igazán veszekedtünk, ha nézeteltérésünk volt elmondtuk egymásnak megbeszéltük a dolgot

bemutatás pedig kb 2 hónap után volt :)

2015. febr. 2. 22:56
 5/8 csak_nari válasza:

4 éve vagyunk együtt.

Első veszekedés: T-1000, bemutatás otthon: vagy másfél év után.

:D

2015. febr. 2. 23:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Fuha, talán 1-2 hete találkozgattunk, amikor bemutatott a szüleinek. Akkor voltam náluk kb harmadjára és a szülei pont a nappaliban voltak, így mondta, hogy bemutatna nekik.:) Én egy kicsit később kerítettem rá a sort, talán 1 hónapja találkozgattunk, amikor bemutattam.

3 hónapja voltunk együtt, amikor először vesztünk össze, előtte is csak egy vitánk volt, de végül jól sült el mert utána böktük ki egymásnak, hogy 'szeretlek':)

2015. febr. 2. 23:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Az első randin már össze vesztünk, de végül adtam a szájának még az nap. :_D A szüleit félév után mutatta be, mivel elég messze laktak tőle is, és tőlem is.
2015. febr. 3. 02:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Talán 1-1,5 hónapja jártunk mikor először veszekedtünk. Bár, azt is inkább vitázásnak mondanám, nagy veszekedésünk még nem volt a 7 hónap alatt szerencsére.

Pontosan nem tudom, de 3-4 hete járhattunk mikor bemutattok egymást a szülőknek :)

2015. febr. 3. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!