Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után veszekedtetek először a párotokkal?
És mennyi idő után muttattátok be a szülőknek?
Főleg komoly párkapcsolat esetén érdekelne.
2hét után veszekedtem az exeimmel kb...
a szülőknek meg általában 1 hónap vagy több után mutattak be
4 hónapja járok a barátommal és (kopogjam le) még nem igazán veszekedtünk, ha nézeteltérésünk volt elmondtuk egymásnak megbeszéltük a dolgot
bemutatás pedig kb 2 hónap után volt :)
4 éve vagyunk együtt.
Első veszekedés: T-1000, bemutatás otthon: vagy másfél év után.
:D
Fuha, talán 1-2 hete találkozgattunk, amikor bemutatott a szüleinek. Akkor voltam náluk kb harmadjára és a szülei pont a nappaliban voltak, így mondta, hogy bemutatna nekik.:) Én egy kicsit később kerítettem rá a sort, talán 1 hónapja találkozgattunk, amikor bemutattam.
3 hónapja voltunk együtt, amikor először vesztünk össze, előtte is csak egy vitánk volt, de végül jól sült el mert utána böktük ki egymásnak, hogy 'szeretlek':)
Talán 1-1,5 hónapja jártunk mikor először veszekedtünk. Bár, azt is inkább vitázásnak mondanám, nagy veszekedésünk még nem volt a 7 hónap alatt szerencsére.
Pontosan nem tudom, de 3-4 hete járhattunk mikor bemutattok egymást a szülőknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!