Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki egy vita után 2 napra azt mondja, hogy elmúltak az érzései irántam, az igazából soha nem is szeretett, csak szavak szintjén mondta?
Figyelt kérdés
Az én érzéseim egy vita miatt nem múltak el és meg akartam oldani a helyzet. Azt mondta, Ő (férfi) inkább szakít, mert még akarja előzni a továbbiakat.2023. jan. 2. 21:18
1/7 A kérdező kommentje:
*meg
2023. jan. 2. 21:18
2/7 anonim válasza:
Nem elég infó. Miről szólt a vita, milyen mély volt a kapcsolat, mennyi ideje ismeritek egymást, vajon ezen kívül mennyi kifogásolható tulajdonságot lát benned...
Szeretett mint szerelem? Az a kémiai függőség amikor szinte belehasad a szíved, ha a másik nincs veled, és belemásznál a bőre alá, ha lehetne, csak hogy még közelebb legyél? Az elmúlhatott máskor is, nem csak most, és lehet csak azt hazudta,hogy most múlt el, de attól még volt szerelmes egykor. Mittudjuk mi.
3/7 anonim válasza:
Simán lehet egy hosszabb kiábrándulási folyamat. Akik együtt vannak 10-15 évet és utána válnak, azoknak is elmúlnak az érzései egy idő után. És lehet, hogy pont egy vita után 2 nappal mondják ki. A folyamat valószínűleg előbb elkezdődött.
4/7 A kérdező kommentje:
Azt is hozzá tette, hogy később már jobban kötődne hozzám és sokkal nehezebb lenne. És lehet, hogy a következő vitánál már egy hétig nem beszélne velem. Amit nem is értek milyen elintézési mód. Megjegyzem: most is én akartam megbeszélni, Ő nagyon passzív volt és távolságtartó. Az én viselkedésem a vita után sem változott felé.
2023. jan. 2. 21:21
6/7 anonim válasza:
Attól függ a vitának mi az eredménye.
Még mindig szeret, csak nincs önismerete, ahogy neked se. Az elme nem így működik.
7/7 anonim válasza:
mi volt a vita tárgya ? mióta voltatok eggyütt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!