Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért féltékeny ennyire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért féltékeny ennyire?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

van egy sex pajti kapcsolatom már egy éves hogy ismerjük egymást.

Én nem akarók tőle többet és ő se tőlem.

De nagyon féltékeny , szinte meg öl a féltékenységével.

Ha már más nővel beszélgetek el kezd hisztizni.

Féltékenysége és piti dolgok miatt elég sokat veszekedünk.

Már meg próbáltunk mindent , de ha egymás közelébe vagyunk mindig vita a vége.

Mondtam neki legjobb lenne ha nem találkoznánk egy pár hónapig. De ő szeretne , ragaszkodik hozzá azt mondta " Ennyire még nem szeretet senkit sem".

Próbáltam magam tartani tőle de mindig írogat , keress.

Nem kéne reagálnom az üzeneteire , de mindig el gyengülök meg kívánom. Mindig az van hogy csak még egyet és békén hagyom de már fél éve megy ez.

2014. nov. 23. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
azt tudom mondani,ha elhatározol valamit "hogy legyen vége" akkor csináld végig, mert ku.va idegesítő egy határozatlan rinyálós ember.
2014. nov. 23. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezért nem szerencsés az ilyen viszony. Az ember hajlamos beletespedni, kényelmesen kivárni, miközben elmegy mellette az élet, meg az igazi nagy szerelem. Egy hét bőven elég ahhoz, hogy felmérd, milyen a csaj. Milyen az ágyban, milyen a való életben. Lehet-e belőle szerelem, vagy nem. Ha nem, lépj tovább, keress mást.
2014. nov. 24. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!