Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj hogy a párotoknak nem ti vagytok az első szerelme?
Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 12:12
11/16 anonim válasza:
Nem. Jobb, hogy nem egymáson követjük el azokat a hibákat
13/16 anonim válasza:
Inkabb orulok neki. Az elso szerelem az kb tesztmenet es az emberek 95%-a elbssza. Jobb tobbediknek lenni. Erre van a tinikor - 20-as evek eleje, hogy hibazz es tanulj.
14/16 anonim válasza:
Most nincs párom, de előzőnél nem fájt. Nekem ő volt az első majd' 23 évesen, mert addig nem jött össze, ő 28 éves volt... miért kívántam volna, hogy szerelem nélkül szenvedte volna végig a 28 évét, hogy én legyek neki az első?
15/16 Cpt_Obviously válasza:
Nekem sem ő az első szerelmem, miért fáj a hogy neki is volt más?
16/16 anonim válasza:
Az én férjemnek volt egy menyasszonya is előttem (nem miattam mentek szét, már rég szakítottak mikor megismerkedtünk). Én örülök, hogy ìgy történt, különben most nem lennénk együtt.
Nekem is volt 3 kapcsolatom előtte, 1-1,5 évig tartottak.
Tapasztalatszerzésnek jó volt, tudtam, hogy mit NEM akarok, és nem kell megalázkodni, van élet kapcsolat nélkül is.
Van egy zeneszám. Ariana Grande: Thank U,next.
Ez igazából azt jelenti, hogy köszöni szépen az ex-nek ami volt, tapasztalatot, emlékeket, és jöhet a következö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!