Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet abba beletörődni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet abba beletörődni hogy nem vagyok sikeres a nőknél?

Figyelt kérdés

Tiniként észre sem vettek a lányok, akkor elfogadtam bíztam benne hogy később majd lesz barátnőm, meg amúgy is későn érő típusnak gondolom magam.

20 éves voltam amikor a neten megismertem egy lányt, de nem komoly kapcsolat csak kalandot akart. Akkor nagyon örültem, úgy gondoltam hogy talán legközelebb már komolyabb is összejöhet. De nem 2 év alatt lett 2 kalandom. És ennyi. Kapcsolatom még sosem volt pedig inkább azt szeretnék, akikel komolyabban meg akartam volna ismerkedni ők elutasítottak. Már lassan eltelik 5 év az utólsó kalandtól számolva és azóta semmi nem jött össze, már egy ideje elég mély ponton vagyok emiatt. Hogy 25 vagyok barátnőm nem volt és kaland sem jön össze már évek óta. Szóval nem feljődök ebben a témában.

Lehet nem nekem való ez a párkeresés ha ennyire nem megy.

Ti mit tennétek a helyemben, mit tanácsoltok?

2022. dec. 31. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
8%

Mennyi pénzt keresel?

Ajánlom hogy a karriere gyúrj rá nagyon, az a titka a sikernek.

Fontos hogy mutasd is a pénzt majd, tehát szülöknél élve buszozgatva, régi cuccokban mit sem ér a pénz.

Költeni kell, hobbikra stb, autora, ez az ára a lányoknál való sikernek.

Amugy lefogadom szülökkel élsz igaz, és netto 300 körül vagy alatt keresel

2022. dec. 31. 14:35
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Osztom az egyes javaslatát

33N

2022. dec. 31. 14:36
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
Fiatal vagy még, majd olyan 30 éves korodra beletörődsz
2022. dec. 31. 14:41
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Majd lejjebb adod és vitázol a sikertelen férfiakkal egy ronda nőért!!
2022. dec. 31. 14:49
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Már ne is haragudj, kérdező, de te valószínűleg a két lábon járó példája lehetsz annak, akinek egyrészt nulla közeli önreflexiója van, másrészt pedig annak, amikor valaki semmit sem ért a másik testbeszédéből, nonverbális jeleiből. Azokból az esetekből, amikor voltak ezek a kalandjaid, de még a visszautasításokból is lehet tanulni, méghozzá rengeteget, ami, ha arra használod, hogy megértsd önmagadat, illetve a másokkal való kapcsolataid dinamikáját, eszköz lehetne a siker elérésében.
2022. dec. 31. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem beletörődni kell, hanem változtatni rajta. Nem azt tenni ezek után is, amit eddig.
2022. dec. 31. 15:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Még fiatal vagy a komoly kapcsolathoz. Foglalkozz önismerettel, és építsd a karriered azon a téren, ami érdekel!

A nők a kész férfiakat keresik hosszú távra. Mind ugyanazt a szöveget nyomja: legyen határozott, tudja mit akar, legyenek céljai, stb. Azaz ne akkor akard kitalálni, hogy miből akarsz megélni, amikor komoly kapcsolatot szeretnél.

Az ismerkedést persze ne hagyd abba, ez olyan, hogy próbálkozni kell, hogy sikerüljön. A kudarc persze megsemmisítő érzés, de inkább legyen 3 felesleges köröd, mint hogy egy tutit kihagyj!

2022. dec. 31. 15:44
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
7 es magic lepontoztad 1 es valaszom, karrier es penz ez kell a nöknek
2022. dec. 31. 15:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Idővel bele lehet. Akár egy életet is le lehet így élni. Tereld el a gondolataid.

Szerintem az sokkal rosszabb, ha régen sikeres voltál, most meg már nem, valami okból, mondjuk egy betegség, baleset, stb miatt. Olyankor pontosan tudod, mi az, ami hiányzik.

Aki viszont soha nem volt nővel, az csak elképzeli.

2022. dec. 31. 16:02
 10/12 anonim ***** válasza:

#8 kvára nem pontoztalak le, van igazság abban, amit az 1.ben írtál.

7.voltam.

2022. dec. 31. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!