Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy oldottátok meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés
Ha a szüleitek nagyon elennezte a párkapcsolatotokat,illetve nagyon próbált beleszólni az életetekbe pedig már rég nagykorú voltál?
2022. dec. 31. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Itt a környéken a gazdag férfi magához vette a lányt. Kb úgy
2022. dec. 31. 13:02
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Köszönd meg az aggódásukat és a jóindulatú tanácsaikat, és lépj le.
2022. dec. 31. 13:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagykorú vagy, miért szól bele? Attól mert anyu, még lehetsz határozott vele. Jelezd neki, hogy semmi köze hozzá.
2022. dec. 31. 13:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Annak, hogy ellenzik, oka van. Gondold át az okot, amire hivatkoznak. Mindig rosszuleső az ilyen, de nem mindig alaptalan. Külső emberek, akik ismerik mindőtöket, kb tudják, hány óra nálatok.
2022. dec. 31. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálam ia ez volt, anyámmal laktam, elköltöuni nem volt miből meg hova. A konfliktus odáig fajult, hogy durván beteg lettem. Mivel anyámtól nem szabadulhattam meg, így a párommal szakítottam, csak hogy nyugtom legyen végre
2022. dec. 31. 16:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy még a semmitől is féltenek ami már beteges,és ha rajtuk múlna akkor kb a négyfal között kéne meghalnom.
2022. dec. 31. 16:21
 7/10 A kérdező kommentje:
5válaszoló, szerintem lehet nállam is ez lesz.Persze engedik hogy elmenjek a barátommal találkozni de állandóan teszik a megjegyzést hogy mi van ha el rabol és társai pedig már hónapok óta együtt vagyunk.Nem tudom hogy mi lesz így.
2022. dec. 31. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:
:( szegény nagyon rossz lehet, dolgozz rajta, hogy mihamarabb elköltözz, ha nem is ezzel a barátoddal, de néhány éven belül el tudj és akkor lesz normális kapcsolatod. Ha nincs okuk aggódni ilyeneken, akkor nem normalis, amit lemuvelnek.
2023. jan. 1. 00:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ő az igazi,ez már 100%
2023. jan. 1. 00:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Már egyszer elveszítettem őt és valami megmagyarázhatatlan csoda folytán de az élet újra összehozott minket és a közös jövőnket tervezi ezt már nem akarom veszni hagyni.Mert én azt nem élném túl és ő sem.
2023. jan. 1. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!