Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen egzisztencia szükséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egzisztencia szükséges egy ilyen csajhoz?

Figyelt kérdés
[link]
2022. dec. 30. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
Nem nagy szám. Nettó 300 bőven elég.
2022. dec. 30. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Egy ilyenhez, vagy konkrétan hozzá? Nem mindegy, mert ilyenből van sok és azon belül sokféle, vannak akik hétköznapi egzisztenciával teljesen beérik. Konkrétan ő egy tik-tok "sztár" valószínűleg anyagi érdekeket vesz figyelembe párválasztásnál. Viszont annak én pl nem látom értelmét, hogy az anyagi hátterem határozza meg, hogy milyen nőt "tarthatok".
2022. dec. 30. 16:21
 3/6 anonim ***** válasza:
16%
ilyen arcszerkezethez 200 nettó
2022. dec. 30. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:
20%

Megnéztem pár videóját. Ez a nő egy ostoba.

Ettől függetlenül szerintem 6-800-tól gondolkozz, de az nem garantálja, hogy meg is fogsz felelni neki, csak a beugró ennyi, amit ugyebár költeni is kell rá.

2022. dec. 30. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

500 alatt ne reménykedj mert bár tucat es nem is szép de az igenyei az egekben.

Minek neked ilyen csaj de komolyan???

2022. dec. 30. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:
23%
Közmunkás bér, na jó ez tülzás, annak a fele. Túl sok van már az efféle csajokböl, tehát nem ritka, és általában az ér sokat ami ritka, pl. a gyémánt is azért ér sokat, mert ugye nem fordul elő mindenhol, ha sok lenne belőle semmit sem érne.
2022. dec. 30. 19:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!