Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan férfi,aki képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi,aki képes lenne szeretni hosszabb távon egy boderline nőt?

Figyelt kérdés

Nem ráakaszkodni a nőre, elviselni a hirtelen hangulatváltozásait, meghagyni neki a teret,amikor napokig egyedül akar lenni,stb?

Aki elfogadja a nőt ilyen extra szenzitívnek, és nem próbálja belekényszeríteni a "hagyományos" életbe?

2022. dec. 29. 14:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%

igen

most nem

most igen

most nem

most igen

2022. dec. 29. 15:13
 2/25 anonim ***** válasza:
82%

1-es :)

Hallod, ez zseniális válasz volt.

2022. dec. 29. 15:24
 3/25 anonim ***** válasza:
63%
lehet hogy én is ilyen vagyok csak pasiban?
2022. dec. 29. 15:24
 4/25 anonim ***** válasza:
32%
3 még sem most hogy utánanéztem mit is jelent
2022. dec. 29. 15:26
 5/25 anonim ***** válasza:
69%
Ha valaki diagnosztizált borderlineos akkor nyilván kezelik, tehát nem olyan vészesek a tünetek. Persze az egy-két tiktokos videó alapján öndiagnosztizált álborderlineos aki nem bír viselkedni az más tészta.
2022. dec. 29. 15:29
 6/25 A kérdező kommentje:

Amúgy pont ilyen vagyok,mint amit az egyes írt 😅😂

Mondjuk annyira nem vicces, kikészítem a pasikat. De ők is engem, állandóan megbántanak.

Mi a megoldás?

2022. dec. 29. 15:31
 7/25 A kérdező kommentje:
Még nem kezelnek, csak diagnózisom van. De elviselhetetlenek így sokszor a mindennapok, sokat szenvedek.
2022. dec. 29. 15:34
 8/25 anonim ***** válasza:
90%

A megoldas a gyogyszer szedese gondolom. A borderlineos ismerosom nem szedi, csak tarolja a fiokban.

Multkor azt mondta, megint ki kellett dobnia egy pasit, mert az komoly kapcsolatot akart, es o meg nem akar, de most sajnalja, mert vele amugy akart volna, de nem akar komolyat amugy attol meg, de talan ezzel a sraccal megis, de igazabol idegesitette is, mert nem ugy viselkedett, ahogy neki jo lett volna😂 Hat mondom oke.

Szerintem a gyogyszer segitene, ha megtalaljatok a megfelelot.

2022. dec. 29. 15:36
 9/25 anonim ***** válasza:
72%
Ha emellett képes lennél te is szeretni akkor igen
2022. dec. 29. 15:36
 10/25 A kérdező kommentje:
Tudok szeretni nagyon is. Amit a 8-as írt, egy az egyben úgy működöm sajnos, nem tudok megmaradni egy stabil közép zónában, állandóan csapongok és hol nagyon fent vagyok,hol nagyon lent. Szakítok aztán megbánom, kibékülök aztán megint szakítok, de rájövök h mégse. Szörnyű. :(
2022. dec. 29. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!