Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi,aki képes lenne szeretni hosszabb távon egy boderline nőt?
Nem ráakaszkodni a nőre, elviselni a hirtelen hangulatváltozásait, meghagyni neki a teret,amikor napokig egyedül akar lenni,stb?
Aki elfogadja a nőt ilyen extra szenzitívnek, és nem próbálja belekényszeríteni a "hagyományos" életbe?
igen
most nem
most igen
most nem
most igen
1-es :)
Hallod, ez zseniális válasz volt.
Amúgy pont ilyen vagyok,mint amit az egyes írt 😅😂
Mondjuk annyira nem vicces, kikészítem a pasikat. De ők is engem, állandóan megbántanak.
Mi a megoldás?
A megoldas a gyogyszer szedese gondolom. A borderlineos ismerosom nem szedi, csak tarolja a fiokban.
Multkor azt mondta, megint ki kellett dobnia egy pasit, mert az komoly kapcsolatot akart, es o meg nem akar, de most sajnalja, mert vele amugy akart volna, de nem akar komolyat amugy attol meg, de talan ezzel a sraccal megis, de igazabol idegesitette is, mert nem ugy viselkedett, ahogy neki jo lett volna😂 Hat mondom oke.
Szerintem a gyogyszer segitene, ha megtalaljatok a megfelelot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!