Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ti elfogadnátok egy olyan pasit/férfit párként,akinek problémai vannak a szexuálitással?
Ha érzelmileg kötődtök hozzá természetesen.
Érdekelne ki mit gondol erről, kinek mi a fontos, a szex, vagy az érzelem.
A kérdés nem csak elméleti.
Minden vélemény érdekel kortól függetlenül.
34N, 39F
Ez pont az a helyzet, amikor egyáltalán nem számít, hogy kinek mi a véleménye, vagy mennyire tud ezzel együtt élni. Egyedül az fontos, hogy te mit érzel. Te el tudod ezt így fogadni? Hosszú távon is? Elég neked az, amit így a szexben nyújtani tud? Egyáltalán tesz érte, hogy neked jó legyen?
Ha jó neked így is vele, akkor ne csináljatok belőle hiúsági kérdést, hogy van-e erekciója. Sok boldogságot!
Amúgy egy ilyen kapcsolatról tudok. Az már véget ért, mivel a férfi nagyon rövid idő után leszokott a szexről teljesen, még csak az ujjával is lusta volt bármit kezdeni. Minek, ha ő úgyse élvezi? Szóval én a helyedben erre azért figyelnék, hogy most milyen a vérmérséklete, mennyire akarja élvezni a tested, mennyire vágyik az intimitásra.
Azért nem mindegy, hogy milyen élethelyzetben merül fel a probléma. Ha a férjemnek, így közel 10 év és két gyerek után lenne ilyen gondja, nyilván megpróbálnám elfogadni, keresnék megoldásokat, orvoshoz küldeném (nem teljesen normális ez ugyanis), satöbbi, de el nem hagynám és támogatnám ahogy csak tudom.
Ha fiatalabb lennék vagy viszonylag új kapcsolatban, ahol nincsenek ilyen szálak, mint gyerek, közös boldog évek, stb, akkor sajnos nem tudnék ezzel együtt élni. Ez van, lehet ezért utálni, harmincasként is fiatal még az ember így leélni az életét.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kedves utolsó! Itt még úgyse működik,mint nálatok. Konfliktusok vannak, mert betegesen féltékeny. Eleinte nem tudtam, hogy talán ez lehet a háttérben, de pár hónap múlva rájöttem. Most lassan egy évnél tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!