Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet, hogy mindkét nemhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy mindkét nemhez vonzódok?

Figyelt kérdés

Volt már barátom, de kiskorom óta furcsa vagyok, ha lányokról van szó. Vagyis, elég sokáig foglalkoztam csak fiúkkal, lányokkal nem barátkoztam, vagy a fiúkkal beszéltem ki a lány társaimat, hiába vagyok én is az… Talán 12 éves korom óta kérdés ez számomra, lány barátnőm még nem volt, viszont volt olyan, hogy többet kezdtem el érezni valaki iránt. Másabb vagyok velük. Valahogy, mindig felveszem a fiú szerepét. Sőt, szeretek fiús ruhákat is hordani, úgy érzem, hogy önmagam vagyok, de mások előtt viszont a nőiesebb oldalamat mutatom, mert szégyellem.

19 éves leszek, de már nagyon foglalkoztat a kérdés. Mostanában úgy érzem, hogy a fiúkhoz is vonzódok, de szeretetet nem tudok adni. Míg a lányokhoz vonzódok, és azt érzem, hogy tudnék egy lányt szeretni. Sokan azt mondják, hogy azért érzem így, mert csalódtam valakiben, akivel két évig együtt voltunk, és azért nem tudok fiúk felé teljesen nyitni, viszont nagyon régóta van, hogy a lányokra máshogy nézek, így nem hiszem, hogy ez az oka.

Egy kisebb sztori: Voltunk barátaimmal bulizni, barátnőm nagyon sokat ivott. És egyfolytában bújt hozzám, rajtam feküdt stb. És annyira más érzést keltett bennem, pozitív volt nagyon. Míg a fiúknál ezt nem érzem. Évek óta ez az első, hogy ezt megkérdezem, mert nagyon nem vagyok tisztában magammal.

2022. nov. 6. 09:32
 1/5 anonim válasza:
100%
Ez alapján nem mindkét nemhez hanem leginkább lányokhoz vonzódsz csak félsz elfogadni
2022. nov. 6. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én száz százalék hetero vagyok de alapvetően szerintem ez egy széles skála. Ha fizikálisan vonzónak tartod a férfiakat is úgy ahogy a nőket is akkor igen férfiakhoz és nőkhöz és vonzódsz. De mivel szerintem ez egy skála elképzelhető hogy ezen belül nőkhöz inkább.
2022. nov. 6. 10:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Gyere majd én kiderítem neked.😏😁

Amugy az is lehet,hogy leszbikus vagy.Kell még idő,hogy tudd.Ez nem egyről a kettőre megy sajnos.

Nekem is ugyanígy volt.

Csak fiúk érdekeltek 10-14 éves koromig,azóta pedig hidegen hagynak.

19/L

2022. nov. 6. 11:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem ez annyira hihetetlen. Nekem mindenem, hogy legyen családom, gyerekem. És ez nem fér össze, de az érzéseimen nem tudok változtatni. Plusz a családom nagyon kritikus ezzel szemben, ők ezt nem fogadják el
2022. nov. 6. 13:10
 5/5 manly ***** válasza:
Lehet, h alakuló bi.
2022. nov. 21. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!