Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Roma lanykent ismerkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma lanykent ismerkedjek tovabb egy magyar fiuval ha ugy erzem teljesen mas eletre vagyunk?

Figyelt kérdés

En roma vagyok, mindig roma ferfit akartam ferjnek. Mindig egy jomodu, velem egyidos roma ferfit kepzeltem el magam mellett.

Viszont egy magyar fiuval kezdtem el ismerkedni ugy ereztem jo lesz, jo is de teljesen mas eletre vagyunk. Mindig az van bennem, hogy jo lenne vele de az a baj hogy nem roma. Legbelul egy intellingens, jomodu roma ferfire vagyok, es nem egy magyarra.

Hagyjam abba az ismerkedest vagy majd megszokom?

2022. dec. 28. 17:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Cigány pasiból is lehetetlen normálisat találni.

2022. dec. 28. 21:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Cigany korrekt normalis ferfi nagyon sok van.
2022. dec. 28. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!