Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mi tevő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi tevő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elsősorban is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Október vége felé megismerkedtem egy férfivel, akivel megpróbáltuk a kapcsolatot, de 2 hét után úgy döntöttünk, hogy barátság extrákkal dolog lesz köztünk.

Nos, ez egy darabig ment is. Azonban, az utóbbi pár hétben, amikor megkérdezték idegenek, hogy van-e valami köztünk ő azt válaszolta, hogy "alakulóban van" (viszont minden ismerősünk azt mondta, hogy nagyon látszik köztünk, hogy megvan a kémia).

Mivel, most ünnepekre (csak karácsonyra, szilveszterre megyek vissza) hazautaztam vidékre a szülőkhöz, így messengeren váltunk mindig pár szót. Ez pedig ugy néz ki, hogy ő pár szóban válaszol én meg azért 1-2 mondatokban. De mindig látja, eleinte válaszol, majd láttamozza, nem is méltat válaszra és ennyi volt, eltűnik este 10-től másnap délig vagy 1-ig. (mindig igyekszem olyat írni, hogy tudjon rá válaszolni)

Mi tevő legyek? Megmondjam neki, hogy nem muszáj ezt folytatnunk?

Nem dolgozik, szabin van januárig, minden este szokott a barátaival bulizni, meg kijárkálni..

Sajnálom a helyesírási hibákat, szörnyen bevan dagadva a szemem..

2022. dec. 26. 23:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20 ez így van, ha már biztosan nem akar belefektetni a kaocsolatba. De a kérdező hajlik rá, ezért most nem szabad játszmázni.
2022. dec. 29. 15:41
 22/24 anonim ***** válasza:
21, ebbe a kapcsolatba? Ahol egy férfi hülyére veszi?! Nincs nektek önbecsülésetek?!
2022. dec. 29. 15:45
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem van. A kérdésben nem rólam van szo.
2022. dec. 29. 16:09
 24/24 anonim ***** válasza:
Vannak fejlemények?
2022. dec. 31. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!