Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mi tevő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi tevő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elsősorban is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Október vége felé megismerkedtem egy férfivel, akivel megpróbáltuk a kapcsolatot, de 2 hét után úgy döntöttünk, hogy barátság extrákkal dolog lesz köztünk.

Nos, ez egy darabig ment is. Azonban, az utóbbi pár hétben, amikor megkérdezték idegenek, hogy van-e valami köztünk ő azt válaszolta, hogy "alakulóban van" (viszont minden ismerősünk azt mondta, hogy nagyon látszik köztünk, hogy megvan a kémia).

Mivel, most ünnepekre (csak karácsonyra, szilveszterre megyek vissza) hazautaztam vidékre a szülőkhöz, így messengeren váltunk mindig pár szót. Ez pedig ugy néz ki, hogy ő pár szóban válaszol én meg azért 1-2 mondatokban. De mindig látja, eleinte válaszol, majd láttamozza, nem is méltat válaszra és ennyi volt, eltűnik este 10-től másnap délig vagy 1-ig. (mindig igyekszem olyat írni, hogy tudjon rá válaszolni)

Mi tevő legyek? Megmondjam neki, hogy nem muszáj ezt folytatnunk?

Nem dolgozik, szabin van januárig, minden este szokott a barátaival bulizni, meg kijárkálni..

Sajnálom a helyesírási hibákat, szörnyen bevan dagadva a szemem..

2022. dec. 26. 23:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
68%
Döntsd el hogy mit szeretnél tőle és ha rendes kapcsolatot szeretnél akkor állítsd választás elé!
2022. dec. 26. 23:19
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted azt, hogy megkérdezték idegenek, hogy van-e valami? Milyen idegenek?

Mondani akármit lehet, de ez a viselkedés, hogy válaszra nem méltat, láttamoz, nem előremutató.. az eltűnés megintcsak nem, a barátokkal bulizás meg járkálás tekintve, hogy barátsággal extrákkal a dolog, nem számon kérhető, de más tekintetben viszont, hogy ilyet mond “alakulóban van” úgy már gáz. Nekem kicsit ebből az jön le, hogy azt az érzetet akarja kelteni benned, hogy ebből több lesz vagy már az, így ott tartogathat és te reménykedsz, ami működik is, hiszen ezen agyalsz és nyilván nem csak a szexről szól ez neked. Sajnos ezek nagyon jól bevált manipulatív technikák.

2022. dec. 26. 23:22
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Szexkapcsolatban vagytok. Hogyha neked kevés, tedd választás elé és ha továbbra sem akar komolyat, tartsd tiszteletben döntését, keress tovább!
2022. dec. 26. 23:28
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem bíznék meg benne. De te érzed.
2022. dec. 27. 00:12
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy alakulóban van, nem neked mondja, hanem idegeneknek. Megis mit mondjon, hogy csak szexeltek? Nem akar ennyire megalázni téged nyilvánosan mások előtt, hogy elmondja nekik, hogy csak egymás testét használjátok, ennyiről van szó. Nem kell beleképzelegni mást, főleg, hogy önként vállaltad az ingyenes örömlány szerepét. Minek mész bele ennyire méltatlan szerepbe, ha nem neked való?
2022. dec. 27. 06:31
 6/24 anonim ***** válasza:
0%

Mi a kérdésed pontosan? Nem teljesen világos!

1. Mi tevő legyél, ha egy férfi szex kapcsolatot akar?

2. Nem tudod eldönteni, hogy milyen kapcsolatot akar? Ebben vagy bizonytalan?

Kérlek fogalmazd meg pontosan a kérdést!

2022. dec. 27. 08:37
 7/24 A kérdező kommentje:

#2 Az idegeneket úgy értem, hogy néha leszoktam menni vele bárokba biliardozni, csocsózni és idegen ellenfelekkel is szoktunk néha játszani.

Igazából, szokott a társagágunk előtt is szájra puszit adni, meg ölelgetni, meg karácsonyra is kaptam ajándékot tőle, stb. Ezért, reménykedtem ebben, hogy alakul. De így már világos, hogy csak manipulált...

#6 Rajtad kívül mindenki értette a kérdést...Kérlek olvasd el figyelmesebben.

2022. dec. 27. 10:05
 8/24 anonim ***** válasza:
32%

7, kérdező, nem, egyáltalán nem konkrét a kérdésed! Nem írod le, hogy mit szeretnél ettől a kapcsolattól!

“ Mi tevő legyek? Megmondjam neki, hogy nem muszáj ezt folytatnunk?”

Attól függ mit szeretnél.:)

2022. dec. 27. 11:48
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

A pasinak max hasznos vagy, tehát ez azt jelenti, hogy egy két dugásra jó leszel, sokra azonban nem tart. Ha valaki ilyet mondana rólam, hogy “alakul”, akkor repülne és alakulhatna szépen mással!

Mi tévő legyél egy ilyen helyzetben? A válasz attól függ, hogy te mennyit érsz magadnak!

2022. dec. 27. 11:59
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
2. Vagyok, ennek ellenére azt mondom, hogy ne csak ránk hallgass, hanem magadra is.. neked kell érezned belül, hogy ő híva tart téged és mit akar, de a leírásodból az jön le sajnos, hogy nem tisztel annyira. Egyébként még az elején vagytok, lehet ha most meghúzod a határt, akkor még jó is kisülhet belőle, mert látja, hogy neked ez így ilyen formában nem elég és nem megfelelő.
2022. dec. 27. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!