Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha így reagál akkor ez mit jelent?
Csak barát (de nekem tetszik), összevesztünk rövid időn belül többedjére, és akkor azt mondtam neki hogy lehet jobb lenne ha többet nem keresném. Ő pesig ezt válaszolta:
Fáj a tudat hogy elveszíthetlek meg biztosan hiányoznál de a te döntésed én nem akarlak befolyásolni.
Ez azt jelenti, hogy mindegy lenne neki hogy beszélünk-e vagy sem? Vagyis hogy könnyedén elengedne?
Azt jelenti, amit mondott.
Tudja, hogy mivel te vagy szerelmes, te sérülhetsz többet, ezért rád bízza a döntést, hogy neked legyen jó.
De ahogy mondta, ő kedvel, ha rajta múlik, barátok maradtok. Csak megadja neked a szabadságot, ha úgy érzed, valóban távolság kell.
Szóval pont hogy törődik veled. De most ezen mi nem érthető? Azt várod hogy marasztaljon, ezért drámázol? Nem ettől lesznek érzései. Szeret, de csak barátilag. Ez benne van a mondandójában, fogadd el.
Csak barát (de nekem tetszik) < - > miért feküdt le velem
?!
Így már kicsit átfogalmaznám:
"Fáj (a farkamnak) a tudat hogy elveszíthetlek meg biztosan hiányoznál (hiányozna a rendszeres szex, amiben te szerelmesen odaadó vagy) de a te döntésed én nem akarlak befolyásolni. (Nem vállalok felelősséget az érzéseid iránt, amit kihasználtam)"
Ha plátói a szerelmed és valóban barátok lennétek, akkor a 2-es válaszom érvényes. De így arról van szó, hogy tudta hogy szerelmes vagy és kihasználta önzően, hiszen tudta hogy ő nem az, de te meg a szex hatására még szerelmesebb leszel. Habár sok férfi mentegeti magát azzal, hogy ez a te döntésed, meg hogy ők nem tudják, hogy a hormonok ilyen erős kötődést okoznak (és van hogy tényleg nem tudják, de az is elég baj). De csak akkor a te döntésed, ha őszintén kommunikálta feléd, hogy neki nincsenek érzései irántad. Ilyen esetben nem szabad belemenni.
De ha megtévesztett és erről nem beszélt, akkor most utólag mentegeti magát meg a lelkiismeretét.
Sajnálom. Az ilyen nem barát. Jobban jársz, ha otthagyod. Hátha egyszer megérti, hogy a másik ember érzései nem játék.
A szex és a szerelem két külön dolog. Valamennyire bejössz neki, de annyira már nem, hogy kapcsolatot akarjon veled, ennyi.
Ha tudott róla, hogy te odavagy érte és ő nem szólt előre, hogy mit várhatsz tőle, akkor elég görény húzás volt a részéről. A helyedben nem folytatnám vele a barátságot.
Amúgy van barátnője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!