Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy reagál a barátnőd, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagál a barátnőd, ha szembejön vagy a társaságban van egy nála sokkal jobb nő?

Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Elkezdi a háta mögött sározni, hogy "csak a pénzért van a pasijával", "műcsöcse van" stb.
2020. dec. 21. 15:36
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha általad szeretve van, akkor sehogy.
2020. dec. 21. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Nincs nála jobb nő.
2020. dec. 21. 15:47
 4/10 anonim ***** válasza:
27%
Egy dolog szokta zavarni, ha a másik nő magasabb nála. De ez ritka, mert ő 185 cm.
2020. dec. 21. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

A barátnőm elég magas IQ-val rendelkezik, így ilyenkor max megjegyi nekem, hogy micsoda jó csaj, és a továbbian nem foglalkozik vele, nem féltékenykedik, nem próbál se nekem, se a csajnak, se magának semmit bizonyítani.

Haja, és még csinos is, így ritkán fordul elő mindez

2020. dec. 21. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Általában megdicséri,mondjuk ő már nem tinipics.
2020. dec. 21. 18:29
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Semmit, nem tulajdonít nagy jelentőséget neki. Tudja, hogy mindenkinél van jobb. Nálam is, nála is.
2020. dec. 21. 19:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Mit jelent az hogy jobb no?
2020. dec. 27. 08:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Ahogy én amikor egy nálam jobb pasival találkozunk: sehogy. Nem mérce a jobb, vagy rosszabb. Esetleg ha kirívóan jó, akkor szólunk a másiknak, hogy ott egy jó pasi/csaj.

De pl. mérce az igényesség, igénytelenség. Na ilyenkor mindig megjegyezzük a másiknak, hogy az adott illető mennyire igényesen, vagy mennyire igénytelenül néz ki.

Azon viszont kiakadok, amikor a Facebookon, Instán egy kimondottan ronda ember rendszeresen posztol magáról képeket, vagy váltogatja a prfilképét, és odaírogatják, hogy "de szép vagy".

2020. dec. 28. 14:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én feleségem még fel is hívja rá a figyelmemet, ha esetleg nem vettem volna észre. Főleg ha jó melle van, mert tudja, hogy cicibolond vagyok. Mielőtt összeházasodtunk, sokáig csak barátok voltunk, segítettük egymást a partner keresésében, és ez alatt megszokottá vált. Csak később szerettünk egymásba, de a szokás megmaradt. Semmi féltékenység.
2020. dec. 29. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!