Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagál a barátnőd, ha szembejön vagy a társaságban van egy nála sokkal jobb nő?
A barátnőm elég magas IQ-val rendelkezik, így ilyenkor max megjegyi nekem, hogy micsoda jó csaj, és a továbbian nem foglalkozik vele, nem féltékenykedik, nem próbál se nekem, se a csajnak, se magának semmit bizonyítani.
Haja, és még csinos is, így ritkán fordul elő mindez
Ahogy én amikor egy nálam jobb pasival találkozunk: sehogy. Nem mérce a jobb, vagy rosszabb. Esetleg ha kirívóan jó, akkor szólunk a másiknak, hogy ott egy jó pasi/csaj.
De pl. mérce az igényesség, igénytelenség. Na ilyenkor mindig megjegyezzük a másiknak, hogy az adott illető mennyire igényesen, vagy mennyire igénytelenül néz ki.
Azon viszont kiakadok, amikor a Facebookon, Instán egy kimondottan ronda ember rendszeresen posztol magáról képeket, vagy váltogatja a prfilképét, és odaírogatják, hogy "de szép vagy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!