Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak a lent említett problémával?

Figyelt kérdés
28 eves ferfi vagyok es jelenleg van egy parom 11 honapja. Most igy karacsony elott derult ki, hogy naluk lesz egy nagy csaladi kaja. Ezzel az egesszel az a problema, hogy kiderult, hogy a csajszinak az unokanoverevel en evekkel ezelott eléggé intenzíven kavartam. Felek, attol hogy mivan ha csaladi kajanal ez kiderul, vagy akarmi. Tiszta ideg vagyok mar ez miatt.

2022. dec. 25. 13:29
 1/7 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam!

Csaladi kajanal is ott lesz az unokanovere akivel en evekkel ezelott intenziven kavartam.

2022. dec. 25. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Rairsz a csajra, megbeszelitek, honnan ismeritek egymast, maris nem kell ugy tenni, mintha idegenek lennetek, a kinos resz le van tudva.

Azert remelem, azt mind a ketten meg tudjatok allni, hogy benyogjetek kaja kozben, milyen jot dugtatok a Feri hazibulijaban.

2022. dec. 25. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
És? Az anyját ne dugd+, és minden oké lesz!
2022. dec. 25. 13:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Vicces mert eppen pont mosr hivott a nő, hogy teljesen ismeretlenek vagyunk egymásnak, baratnőm bemutat neki ugyanúgy, kicsit erdeklodik irantam es minden rendben lesz, senki sem fog sejteni semmit
2022. dec. 25. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel az a baj, hogyha ismi tud róla, hogy kavartatok bármikor kinyogheti, nem most de valamikor, úgyhogy a legjobb, ha most szólsz a barátnődnek, hogy tudja mi van, mert az őszinteség a fő, ha szeret úgyis minden rendben lesz, elvégre az a múltban történt.

De ha eltitkolod és valamilyen módon kiderul jogosan szakithat veled. Ezt tartsd szem előtt.

Ez a vacsi csak egy alkalommal teszi odébb az elkerülhetetlent...

2022. dec. 25. 14:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Senkisem tud rola
2022. dec. 25. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Te tudod... Én őszinte lennék mindenképpen.
2022. dec. 25. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!