Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a problémával?
".eddig egy srác volt neki meg én nem kellek"
Üdvözöllek a való világban
Csak rosszul gondolkozol szerintem, mert nem adsz esélyt.
Nem tudom mennyire sikerült megismerned azokat a srácokat, akiknél nem érezted a pluszt, de ha mondjuk nem töltöttél egyikükkel sem néhány órát, ahol beszélgettetek volna, meg ilyenek, akkor nehezen ítélhetnéd meg őket, hogy nincs bennük meg az a plusz.
1-1 randira elmehetsz azzal is, akibe nem estél bele az első pillantásra.
Hidd el,hogy el fog jönni az,akitől megremeg a lábad és a föld fölött fogsz lebegni.
Hogy nem hülyítesz senkit,az szerintem nem baj. Barátkozz,ismerkedj,beszélgess sokat.
Az én véleményem az, hogy miután eldöntötted, hogy mostantól nem vadászol rájuk, hirtelen kettő is felbukkan!
TEljesen így voltam én is,mint te, ugyanennyi éves is voltam :D és mikor megfogadtam, hogy mostantól tojok a fejükre, és élem a világot, a 18. szülinapomat ketten ünnepeltük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!