Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ezzel a problémá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezzel a problémával?

Figyelt kérdés
tehát 17éves lány vagyok és még soha nem volt barátom voltak/vannak srácok akiknek tetszem de mégse érzem egyiknél se azt a pluszt..eddig egy srác volt neki meg én nem kellek...mit tegyek?mert tudom h nem tehetem meg hogy válogassak mert nincsenek olyan adottságaim szerintem,de csak azért hogy legyen barátom nem akarok összejönni senkivel csak ha érzek is úgy...de már kezdem úgy hinni velem van a gond és túl válogatós vagyok..és ezt nem tehetem meg tudom.mit tegyek?
2011. jan. 4. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

".eddig egy srác volt neki meg én nem kellek"

Üdvözöllek a való világban

2011. jan. 4. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak rosszul gondolkozol szerintem, mert nem adsz esélyt.

Nem tudom mennyire sikerült megismerned azokat a srácokat, akiknél nem érezted a pluszt, de ha mondjuk nem töltöttél egyikükkel sem néhány órát, ahol beszélgettetek volna, meg ilyenek, akkor nehezen ítélhetnéd meg őket, hogy nincs bennük meg az a plusz.

1-1 randira elmehetsz azzal is, akibe nem estél bele az első pillantásra.

2011. jan. 4. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el,hogy el fog jönni az,akitől megremeg a lábad és a föld fölött fogsz lebegni.

Hogy nem hülyítesz senkit,az szerintem nem baj. Barátkozz,ismerkedj,beszélgess sokat.

2011. jan. 4. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én véleményem az, hogy miután eldöntötted, hogy mostantól nem vadászol rájuk, hirtelen kettő is felbukkan!

TEljesen így voltam én is,mint te, ugyanennyi éves is voltam :D és mikor megfogadtam, hogy mostantól tojok a fejükre, és élem a világot, a 18. szülinapomat ketten ünnepeltük :)

2011. jan. 4. 22:39
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen az eddigieket! :)
2011. jan. 4. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!