Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak ilyen problémával?
Ön súlyos tévedésben van fiatalember...
A csaj nem akar megbántani, mert látja, hogy tepersz érte, ezért kicsit sajnál, de amúgy teljesen közömbös vagy neki.
Hagyd békén, vagy még mélyebbre süllyedsz a szemében. Engedd el, menj, éld az életed. Mondom ezt úgy, hogy magam is nemrég vagyok túl egy csalódáson.
Figyelj, én megértelek téged, az exbarátnőmmel kapcsolatban én is így voltam. El sem tudtam volna képzelni nélküle az életet. Bolondot csináltam magamból miatta, amikor elhagyott, mert megpróbáltam visszaszerezni. És úgy, hogy ráadásul nem is érdemelt volna meg engem.
Fel lehetne tenni a kérdést, hogy mennyire jogos az igénye, mert azt írod, hogy "paraszt" voltál vele. Amennyiben ez tényleg igaz, és minősíthetetlenül viselkedtél vele szemben, érthető, hogy nem akar veled lenni. De ha nem követtél el nagy bűnöket, sőt próbáltad kijavítani, és ő ennek ellenére tett téged lapátra... Akkor nem szeretett téged igazán, és most sem szeret, ez van.
Nem kellene vele találkoznod, szakítsd meg vele a kapcsolatot. Tudom, hogy nehéz elengedni, de akármennyire is erőlködsz, annál rosszabb lesz, mert sokkal távolabb fog tőled kerülni. Egyszerűen ne találkozz vele, ne beszélj vele. Had élje az életét, te pedig légy férfi. Lehet, ő fog visszamenni hozzád, és akkor te kerülsz előnybe, másik esetben találsz egy jobb nőt.
"Egy paraszt voltam vele sok volt a vita meg minden,lényegtelen vége lett."
Nem lényegtelen. Pont ez az oka, hogy nem akar tőled semmit. Hidd el, nem hiányzik neki se a veszekedés se a paraszt viselkedésed, akármit is takar.
Ezt eltoltad. Nyugodj bele és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!