Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak ilyen problémával?

Figyelt kérdés
Nos...nem is tudom hol kezdjem.A "barátnőmmel" fél éve nagyjából szakítottunk...Egy paraszt voltam vele sok volt a vita meg minden,lényegtelen vége lett.Ő volt nekem az első nagy szerelmem úgy mond...Volt előtte is barátnőm meg utána is de egyik sem volt olyan mint vele.1 és fél évet voltunk együtt,nagyon hozzám nőtt,szégyen vagy nem,nem vagyok egy sírós típus de érte rengeteget sírtam utána...Nem olyan rég elkezdtem megint beszélgetni...idő közbe ő is próbálkozott valakivel akivel kb. 2-3 hónapot együtt volt aztán vége lett.Aztán megkérdeztem tőle mikor már úgy nagyjából eleget beszéltünk,hogy ő újra kezdené velem.Azt mondta rá ,hogy most nem..."Lehet,hogy meg fogom bánni de én most élni szeretnék,nem kell semmi komoly az életébe " ezzel egy kisebb világ tört össze bennem,sebaj menjünk tovább...Kérdeztem tőle,hogy szoktam neki hiányozni...azt mondja most már nem de mikor szakított velem akkor sokat gondolt vissza rám (Én voltam neki is az első nagy szerelme).Megkérdeztem tőle azt is,hogy akkor most beáll vegetáriánus életmódra s fűvel fával akkor most össze jön ? Azt mondta ,hogy nem csak nem kell neki most semmi kötöttség élni akar és sok mindent kipróbálni...Nem tudom hogy mit csináljak igazából még beszéljek vele tovább vagy hagyjam az egészet ...elfelejteni nem tudom de ha nem jön össze vele még 1x akkor tudom tisztán hogy magam tenném tönkre vele ...Ő is megmondta,hogy nem vagyok közömbös számára de most nem akar semmit.Szerintetek ?

2017. nov. 5. 00:01
 1/10 Interferencia ***** válasza:
100%
Engedd el.
2017. nov. 5. 00:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Amúgy egy 20 éves emberke vagyok aki úgy érzi,hogy ez a lány neki a mindene szóval én csak vele tudnám elképzelni a jövőmet ... Ha róla kéne beszélnem akkor úgy tudnám megfogalmazni,hogy olyan mint egy drog...soha nem elég belőle,mindig akarom minden áron ... a többi barátnőm maximum egy cigi volt ...
2017. nov. 5. 00:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Ez az egyetlen problémám,hogy nem tudom elengedni... fél évig nem beszéltem vele és nem is láttam,nem találkoztam vele...úgy sem ment...
2017. nov. 5. 00:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ön súlyos tévedésben van fiatalember...

A csaj nem akar megbántani, mert látja, hogy tepersz érte, ezért kicsit sajnál, de amúgy teljesen közömbös vagy neki.

Hagyd békén, vagy még mélyebbre süllyedsz a szemében. Engedd el, menj, éld az életed. Mondom ezt úgy, hogy magam is nemrég vagyok túl egy csalódáson.

2017. nov. 5. 00:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Próbálkozom ...több lány is tárt karokkal várna de nem akarok egyikükkel sem össze jönni...Én nem tudtam meg a “barátnőmöm” túl tenni magam és a többi lánynak meg megkeseríteném az életét azzal, hogy nem tudnám szeretni mert még mindig az első szerelmemhez húz a szívem ...nem tudom már mit csináljak...
2017. nov. 5. 00:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Az elmúlt fél évben hányszor beszéltél az exeddel?
2017. nov. 5. 01:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Most kb. 2 hete nagyjából és találkoztunk is...
2017. nov. 5. 01:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a válaszokat...az emberek többsége mikor látja,hogy egy ekkora “regény” van írva el sem olvassa...
2017. nov. 5. 01:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Figyelj, én megértelek téged, az exbarátnőmmel kapcsolatban én is így voltam. El sem tudtam volna képzelni nélküle az életet. Bolondot csináltam magamból miatta, amikor elhagyott, mert megpróbáltam visszaszerezni. És úgy, hogy ráadásul nem is érdemelt volna meg engem.

Fel lehetne tenni a kérdést, hogy mennyire jogos az igénye, mert azt írod, hogy "paraszt" voltál vele. Amennyiben ez tényleg igaz, és minősíthetetlenül viselkedtél vele szemben, érthető, hogy nem akar veled lenni. De ha nem követtél el nagy bűnöket, sőt próbáltad kijavítani, és ő ennek ellenére tett téged lapátra... Akkor nem szeretett téged igazán, és most sem szeret, ez van.

Nem kellene vele találkoznod, szakítsd meg vele a kapcsolatot. Tudom, hogy nehéz elengedni, de akármennyire is erőlködsz, annál rosszabb lesz, mert sokkal távolabb fog tőled kerülni. Egyszerűen ne találkozz vele, ne beszélj vele. Had élje az életét, te pedig légy férfi. Lehet, ő fog visszamenni hozzád, és akkor te kerülsz előnybe, másik esetben találsz egy jobb nőt.

2017. nov. 5. 03:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

"Egy paraszt voltam vele sok volt a vita meg minden,lényegtelen vége lett."

Nem lényegtelen. Pont ez az oka, hogy nem akar tőled semmit. Hidd el, nem hiányzik neki se a veszekedés se a paraszt viselkedésed, akármit is takar.

Ezt eltoltad. Nyugodj bele és lépj tovább.

2017. nov. 5. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!