Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elfogadjatok ha a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadjatok ha a pasitok néha piàzgat?

Figyelt kérdés

Pl most ünnepkor sör és pàlinka.

Meg nemtudom mi szàmit soknak??

6 sör meg ugyanannyi rövidital sok?

Én sosem iszom alkoholt.

2022. dec. 25. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok ? Ez csak azért fontos infó szerintem mert ha fiatalok vagytok akkor lényegében ha nem megy az italozás bárminek is a kárjára akkor miért ne :)

Igyatok érezzétek jól magatokat,csinaljatok sok szép emléket, persze az nem a nem emlékszem semmire kategória.

Tudni kell a mértéket

Vannak akik jobban szeretnek és vannak akik nem isznak ha ez a kettő összejön az nagyon rossz.

De ha buliba mentek ,vagy valami alkalom van akkor miért ne ;)

2022. dec. 25. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Az hogy sok e az meg személy függő, szerintem, van aki már 2 sör és 2 pálinka után rosszul lesz vagy megváltozik na annak sok már a kevés is.

De vannak akik jól bírják, amíg normális úgyis addig nem baj ,csak jobban érzi magát meg viccesebb minden

2022. dec. 25. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran van az a néha, mennyire részeg és hogyan viselkedik ez a lényeg.
2022. dec. 25. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

A 6 sör + rövid egy este alatt nagyon sok.. ha csak néha néha fordul elő nemgond, de aki ennyit iszik jó eséllyel nem bírja ki pia nélkül máskor sem..

Úgy hogy te sosem iszol lehet hogy zavarni fog a későbbiekben

Én biztos nem járnék alkoholistával

2022. dec. 25. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy egyedul iszik, vagy tarsasaggal, ha most a parom bepial a karacsonyi ebeden apammal (nem alkesz, max alkalmakkor iszik o is), na bumm nem nagy ugy.

Ha itthon vagyunk egyedul, es random bontja egymas utan a soroket, az mar problemasabb.

2022. dec. 25. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Apám alkoholista, szóval én erre nagyon figyelek társkereséskor.

Én úgy vagyok vele, hogy ha kikapcsolódni megy és az a cél, hogy berúgjon, akkor igyon nyugodtan, ha nem lesz tőle egy agresszív barom.

Arra sokkal jobban “harapok”, ha valaki hazamegy munkából hétköznap és megiszik minden nap egy-két sört. Lehet nem is látszik meg rajta, de amikor már egyedül, alkalom nélkül (és még rendszeresen is) iszik, az az én szememben alkoholizmus, attól, hogy nem merevrészeg. És innen könnyen el lehet csúszni apám irányába, aki minden apró stresszhelyzetre ivással reagál.

2022. dec. 25. 23:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!