Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gondot okozhat ha a nö "elöréb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondot okozhat ha a nö "elörébb tart" az életben, mint a férfi? Lent kifejtem.

Figyelt kérdés

30asok vagyunk mindketten. Én sajàt lakàsban élek, dolgozom, sajàt autòm van. Önàllò vagyok azt mondhatom. Ezzel szemben ö szüleivel él, nincs lakàsa és itt nem a lakàs megléte miatt mondom, hanem mert nem olyan önàllò, mint èn. Hiàba jòl keres otthon még mindig gyerek szerepben van, elintéznek helyette stb.

Félek ez késöbb gond lehet. Annyira màs életet szoktunk meg.

Plusz. Nem élt együtt még soha növel. 23 évesen volt az elsö kapcsolata.

2022. dec. 25. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Ez nagyon-nagyon sok tényező együttes függvénye lehet.

Milyen vallásúak a szülei? (Erkölcsi értékek, hitelvek, stb.) Én is ismerek egy ilyen kicsit "gyerekszerepben" lévő 39 éves férfit.

Jártál már náluk akár egyszer is? Beszélgettél velük?

2022. dec. 25. 09:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze rendszeresen megyek oda nàluk is szoktunk lenni. De inkàbb nàlam érthetö okokbòl. Reformàtusok de nem is élnek vallàsosan.
2022. dec. 25. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Hogyhogy mégis akarsz tőle valamit? Sokan egyszerűen csak otthagynának egy ilyen férfit ismerkedéskor, ha meghallanák ilyen élete van.
2022. dec. 25. 10:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Elsösorban nem a csalàdot néztem hanem magàt az embert. Intelligens kedves figyelmes sok mindenben kimondottan az ideàlom.
2022. dec. 25. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Nekem gond. Gyereket szülni akarok, nem összeállni eggyel.

"Elsösorban nem a csalàdot néztem hanem magàt az embert. Intelligens kedves figyelmes sok mindenben kimondottan az ideàlom." Maga az ember az, aki önállótlan, nem a családja,csak szólok.

2022. dec. 25. 11:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt mondja eddig nem volt kivel elköltöznie, egyedül pedig nem akart. Azt nemhiszem, hogy az anyagiak miatt nem mert jòl keres.
2022. dec. 25. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Pont erről van szó. Aki egyedül nem akar, pedig megtehetné, az nem felnőtt. Felnőtt embernek önálló élettérre van szüksége, nem anyuci szoknyájára.

2022. dec. 25. 11:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen. Rendkivul illuziorombolo tud lenni
2022. dec. 25. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!