Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondot okozhat ha a nö "elörébb tart" az életben, mint a férfi? Lent kifejtem.
30asok vagyunk mindketten. Én sajàt lakàsban élek, dolgozom, sajàt autòm van. Önàllò vagyok azt mondhatom. Ezzel szemben ö szüleivel él, nincs lakàsa és itt nem a lakàs megléte miatt mondom, hanem mert nem olyan önàllò, mint èn. Hiàba jòl keres otthon még mindig gyerek szerepben van, elintéznek helyette stb.
Félek ez késöbb gond lehet. Annyira màs életet szoktunk meg.
Plusz. Nem élt együtt még soha növel. 23 évesen volt az elsö kapcsolata.
Ez nagyon-nagyon sok tényező együttes függvénye lehet.
Milyen vallásúak a szülei? (Erkölcsi értékek, hitelvek, stb.) Én is ismerek egy ilyen kicsit "gyerekszerepben" lévő 39 éves férfit.
Jártál már náluk akár egyszer is? Beszélgettél velük?
Nekem gond. Gyereket szülni akarok, nem összeállni eggyel.
"Elsösorban nem a csalàdot néztem hanem magàt az embert. Intelligens kedves figyelmes sok mindenben kimondottan az ideàlom." Maga az ember az, aki önállótlan, nem a családja,csak szólok.
Pont erről van szó. Aki egyedül nem akar, pedig megtehetné, az nem felnőtt. Felnőtt embernek önálló élettérre van szüksége, nem anyuci szoknyájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!