Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jó a kérdés! Nőknek egyáltalán nem nehéz.
De attól is függ, hogy HOSSZABB TÁVON(!) hogyan jössz ki a másikkal - na, ez még nekem is erősen fejtörést okoz...
Idősebb generáció vagyok, de sosem volt időm a "pár"-kapcsolatokat kibontakoztatni. Munkahely, munkahely keresés, tanulás, idősebb generáció gondozása tette ki az időm java részét.
Átlagos kinézetű nőnek könnyű. Férfiként nehéz. Kérdés mi a "szerető" szerepe. Ha csupán szex, akkor jobban válogatnak a nők a kinézet alapján, ha már közös program is számíz akkor figyelembe veszik a belső értékeket is.
Nekem ez a tapasztalatom.
47F
Szerintem megfelelő partnert nehéz találni ilyen téren is, mert nem arról szól, hogy csak felelőtlenül dugsz valakivel. Egy szeretői kapcsolatban is el kell csábítani a másikat, meg kell adni a másiknak kölcsönösen amire vágyik, szóval sok szempont van aminek teljesülnie kell, hogy működni tudjon a dolog.
Persze nem tudom, hogy milyen értelemben kell ezt most érteni. Én úgy értettem, hogy szerető=szexkapcsolat és nincs mellette párod.
Ha az a helyzet áll fent, hogy van párod akkor inkább gusztustalan dolog és szerintem olyat könnyen találsz aki félredugna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!