Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van, olyan akinek hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, olyan akinek hiányzik karácsonykor olyan, akivel a szerelme nem tudott kiteljesedni?

Figyelt kérdés

Hogy élitek neg? Miért nem tudott kiteljesedni? 💗

Boldog ünnepeket 🎄

2022. dec. 23. 21:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Hú, nagyon. Engem a karácsony nem érdekel különösebben. Minden nap ugyanolyan nehezen élem meg.
2022. dec. 23. 21:13
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Igen, hiányzik.

Más dolgot választott helyettünk.

2022. dec. 23. 21:14
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Igen, van és hiányzik.

Maga az ember, nem konkrétan az érzések.

2022. dec. 23. 21:33
 4/13 anonim ***** válasza:
61%

Igen, ez lesz a 8. karácsonyom nélküle, ráadásul amúgy pont ebben az időszakban szakítottunk. Tudom, hogy miért, hogy mit rontottam el, de már nem lehet helyrehozni, főleg nem ennyi idő távlatából.

Amúgy ünneptől függetlenül is mindig hiányzik. Ilyenkor csak kicsit rosszabb. De nekem ez már nem ünnep, csak átbukdácsolok ezeken a napokon, szerencsésebb esetben (mint idén) dolgozom, legalább az valamennyire leköti a gondolataimat.

2022. dec. 23. 21:40
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
Mert fiatalok voltunk és buták. Ha realista vagyok, nem is illettünk volna egymáshoz 5+ éves távlatban, mégis rettentően hiányzik. Őt úgy szerettem, ahogy most már képtelen vagyok szeretni: teljes szívből.
2022. dec. 23. 21:48
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Üdv a klubban… Nekem családom van, el akartam válni miatta, de nem lett happy end.
2022. dec. 23. 21:51
 7/13 A kérdező kommentje:
Hú, de sokan írtatok, nagyon köszönöm :) Mi 2-szer futottunk neki. Tavaly, 2021 februárjában szétmentünk. Utána megírtam neki, hogy csak akkor keressen, ha valóban kellek. Utána megkeresett nyáron. Mégsem tudott kiteljesedni. Nekem egy gyerekem, neki kettő nagyobb ( általános iskolások) gyermeke van. A munkája miatt nem tudott mozdulni, én meg a gyerekem miatt. Azóta van egy rendes férjem, de őt sosem tudom elfelejteni. Most is nagyon hiányzik. Nem várhattam rá örökké és arra sem, amikor a minden a legjobb lesz, mert olyan úgysem lett volna. Nekem akkor tájt csak az segített a szakítás után, hogy letiltottam mindenhonnan, mert akkora fájdalmat éreztem, mint még sosem. Tovább kellett lépnem, sok szempontból. Akárhogyan gondolkodom, nem fogom tudni elfelejteni sosem. A férjem tudja a történetet, nem vertem át őt sosem.
2022. dec. 23. 22:07
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Bar minden nap ugyanugy faj es hianyzik. Nala jobban senkit se tudtam es nem is fogok tudni szeretni, de neki nem kellettem csak par honapnyi bufelejtonek.
2022. dec. 23. 22:12
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

Szar minden nap nekem is. Közel sem érezte ugyanazt irántam, mint én iránta, szerintem fel sem fogta. Kétszer is megpróbáltuk, kétszer is eldobott. Én is azt érzem, hogy érzelmileg teljesen kiégtem, nem tudok már nyitni teljes szívvel senki más felé, hiába érdeklődnek.

29F

2022. dec. 23. 22:19
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Már többé nem. Az élet nagyon rövid ahhoz, h sírjunk valaki olyan után, aki nem tud minket boldoggá tenni. Azt ajánlom koncentrálj azokra az emberekre, akik vannak neked és ismerkedj, beszélgess sokat. Ez nagyon sokat segít!! Amúgy nagyon rossz volt, hiányzott nagyon, sokat gondoltam rá, de mivel nem szeretett viszont így ez a tudat segített továbblépni.
2022. dec. 23. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!