Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy amíg egyetemre jártok addig nem tudna kiteljesedni egy kapcsolat és ezért nem ismerkedtetek 3-4 évig?
Semmi garancia nincs rá, hogy egyetem után megtalálod a társadat.
Ez nem ilyen egyszerű dolog ám! Soha, egyetlen lehetőséget sem szabad kihagyni arra, hogy ismerkedj, mert hosszú évekig tart, mire megtalálod azt, akit keresel és kár lenne egy papír miatt elcseszni és soha meg nem ismerni. A suli nem fontos ennyire.
Nem.
Én alapból nem ismerkedtem így soha, hogy na akkor most párt keresek, vagy na akkor most szüneteltetem évekre.
Egyébként nekem még az egyetem előtt kezdődött a kapcsolatom és az egyetem alatt is végig stabil volt.
nem. ez csak ocska kifogas. rengeteg ismerosomnek lett komoly kapcsolata egyetem alatt. nem is ertem, mi lenne az akadaly, ami miatt nem tudna kiteljesedni?
plusz ez az ‘ismerkedes’ nem ilyen elore eltervezett direkt dolog a normalis embereknel, jobb esetben spontan talalkozol valakivel, es elkezdenek alakulni a dolgok, nem ugy vagsz bele, hogy ragasztasz a fejedre egy cetlit, hogy ‘ismerkednek’. szoval nem olyan, amit le lehetne allitani, ha talalkozol egy olyannal, ugyis tortennek maguktol a dolgok.
Bszdmg, később mivel lesz jobb? Amikor dolgozni kell napi 8 óra plusz ebédszünetnyi időt? Meg ugye nem árt önállósodni, ami megint csak idő-energia-pénz ráfordítást igényel.
Ez a leghülyébb kifogások egyike, hogy egyetem mellett nincs rá kapacitásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!