Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha olyan csajjal jönnék össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan csajjal jönnék össze aki már elutasított és évekig letojt akkor az mindig bennem maradna hogy én nem voltam elég jó neki egyből?

Figyelt kérdés

Ő az első lány aki szóba állt velem, ráadásul szép is. Sosem volt még barátnőm. Lehet soha nem is lenne más lehetőségem ha őt kihagynám.

Csak az lett volna a jó ha elsőre én kellettem volna neki.

2022. dec. 23. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondta, hogy szerelmes beléd, jó veled, megbanta, mutatja tettekkel, hogy komolyan gondolja veled?
2022. dec. 23. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
A legjobban teszed, ha ugródeszkának használod, mert az ilyen megbecsülni úgysem tud.
2022. dec. 23. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Csak az lett volna a jó ha elsőre én kellettem volna neki."

A szerelem, kapcsolat nem kívánságmusor.

Nem tetszettel neki annyira, más tetszett neki, sok oka lehet miért nem te voltál akkor az első választása.

Lehet azóta megkomolyodott, érettebb, csalódott eleget és megtudja becsülni most már a dolgokat.

Az is opció, hogy ha nincs ló, akkor jó leszel mint szamár.

De ha egyébként te (sem) vagy bele szerelmes,inkább azért lennél vele, mert máshol (szerinted) nincs esélyed és a külseje miatt, akkor minek is akarsz vele együtt lenni?

Egy párkapcsolat nem erről szól, hanem az erzelmekrol, illetve arról sem, hogy nem tudsz benne bízni, mert e kettő együttese rendesen hazavagja az egészet, kb semmi értelme.

2022. dec. 23. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Bár így lett volna. Én 6 évvel próbáltam később...az eredmény ugyanúgy kosár... :( 35 F
2022. dec. 24. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!