Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszat fog rolam gondolni a parom ha megmondom neki, hogy nem szeretnem ha ajandekoznank karacsonykor?
3. Nem vette meg.
1. Igen, nagy dolog mert szamomra nincs olyan hogy karacsony
Miért lenne valaki attól besavanyodott, mert nem szeret egy olyan ünnepet, amit csak kitaláltak kb. 1700 éve :)
Nekem csak rossz emlékeim vannak a Karácsonnyal kapcsolatosan, apám terrorja, a szünidő utáni iskolai napok, amikor mindenki felszabadult, te meg nem érted, hogy miért... Szakítás..
Bőven lehet egy embernek oka, hogy ne szeressen valamit, amit te és a mézes mázas bénaságod istenít.
Kérdező, ha normális a párod, akkor elfogadja és ez független attól, hogy ő szereti-e vagy sem a Karácsonyt.
Kellemes ünnepeket minden olvasónak és a magányos lelkeknek meg kitartást.
24F
Ha nem vett semmit, nem értem a kérdést.
De szólni nem ártana neki.
Zsidó vagy vagy csak ennyire be vagy savanyodva?
Nem kell a Jezus szülinapját ünnepelni, úgy is hívják, hogy ez a szeretet ünnepe..ah..de minek is magyarázok neked.
De én kiábrándulnék belőled.
felnőtt ember vagy b+, ne rinyálj már a múltadon. Változtass akkor a jelenen, hogy neked legyen jó. Ha gyereked lesz, akkor ő is azt fogja hallgatni, hogy neked milyen sz@r gyerekkorod volt? hurrá. Apánk nálunk ugyanazt csinálta. De tudod mit? Én nem ezt fogom továbbvinni a családomba, csak azért mert ő egy spúr, besavanyodott életunt sz@r volt.
Igen is besavanyodott ember, aki nem szereti az ünnepeket. Nem kell 9 fogásos vacsora, meg 500e-es ajándék. De a Karácsony az karácsony.
Ha a párom nem szeretné a karácsonyt és felnőtt nő létére képtelen volna félretenni a múltbéli sérelmeit, akkor elgondolkodnék azon erősen, hogy én ilyen anyát, ilyen mintát szeretnék e mutatni a gyerekeimnek. A válasz rá az, hogy NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!