Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adok fel mindent azért a lányért akit szeretek?
24 éves vagyok, és 17 éves az a lány akibe mindennél jobban szerelmes vagyok, de a lány biszex, de már nem tudom szerintem.
Abnyi komprumisszumot kötök ezért a lányért, hogy a lelkem tépi szét darabokra. Kezdve onnan, hogy belementem, hogy szeressen egy nőt is.
Most felhozta, hogy nem megcsalás ha a saját nemeddel dugsz, és mennyire cuki lenne, ha dugnál egy sráccal.
Határozottan elutasítottam a gondolatot, de úgy érzem meg fogom tenni, hogy imponáljak a lánynak akit szeretek, és aki elvileg a barátnőm.
Kezdek lelkileg szétesni. 😭
Néha már feljön bennem az érzés, hogy meg akarok halni.
Azonban... Elképzeltem, hogy mi lenne ha szakítanék vele. A végeredmény, hogy ugyanúgy összeomlanék.. Mert én tényleg szeretem ezt a lányt. Csak vele akarom elképzelni a jövőmet.
24 évesen 17 éves kis csitri orrodnál fogva rángat. Növesszé má tököt.
"Határozottan elutasítottam a gondolatot, de úgy érzem meg fogom tenni, hogy imponáljak a lánynak akit szeretek, és aki elvileg a barátnőm."
Szedd má össze magad ember. Hát gondolkozzál már.
Nem tudom elképzelni ...
Tehát én a helyedben nem mennék bele semmi súlyos kompromisszumba vagy áldozatba. Ő csak szórakozik veled.
Mert szereted. Ami ha kölcsönös, illetve a kompromisszum-keszség is kölcsönös, akkor rendben is van.
De ebben az esetben a csaj totál hülyét csinál belőled, csak szórakozik rajtad, te meg ugy táncolsz ahogy ő fütyül.
Aztán majd jól kinevet és ott hagy. Szedd össze magad, ez egy mérgező kapcsolat (ledz) neked! Jobb mielőbb kilépni, inkább sírj par hónapot, minthogy egy életre összetörj!
Srác, a szerelem hevében ne add fel az elveidet, azok tesznek azzá, aki vagy,
Annál is inkabb, hogy a lány nem vesz téged olyan komolyan, mint te őt - ezt komolyan kell venni, és aszerint kötni kompromisszumokat. Ha keveset tesz a kapcsolatba, és nem hajlandó változtatni, akkor lépj hatrébb egyet te is. Nem feltétlen kell szakítanod, de hogy az elveideel szemben csak az ő kedvéért szexelj előtte egy sráccal... 17 éves kislány még, játszik veled, ami oké, ha te is élvezed. De hogy ne is élvezd... Legyen tartásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!