Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért adok fel mindent azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adok fel mindent azért a lányért akit szeretek?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, és 17 éves az a lány akibe mindennél jobban szerelmes vagyok, de a lány biszex, de már nem tudom szerintem.

Abnyi komprumisszumot kötök ezért a lányért, hogy a lelkem tépi szét darabokra. Kezdve onnan, hogy belementem, hogy szeressen egy nőt is.

Most felhozta, hogy nem megcsalás ha a saját nemeddel dugsz, és mennyire cuki lenne, ha dugnál egy sráccal.

Határozottan elutasítottam a gondolatot, de úgy érzem meg fogom tenni, hogy imponáljak a lánynak akit szeretek, és aki elvileg a barátnőm.

Kezdek lelkileg szétesni. 😭

Néha már feljön bennem az érzés, hogy meg akarok halni.

Azonban... Elképzeltem, hogy mi lenne ha szakítanék vele. A végeredmény, hogy ugyanúgy összeomlanék.. Mert én tényleg szeretem ezt a lányt. Csak vele akarom elképzelni a jövőmet.

2022. dec. 21. 15:18
 1/9 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
hát... szép dolog a szerelem,de önmagad ilyen orbitális módokon ne hazuttold meg. Becsülendő a kompromisszumokra való hajlandóságod,de maradj a józan ész határain belül. Saját érdekedben.
2022. dec. 21. 15:21
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

24 évesen 17 éves kis csitri orrodnál fogva rángat. Növesszé má tököt.

"Határozottan elutasítottam a gondolatot, de úgy érzem meg fogom tenni, hogy imponáljak a lánynak akit szeretek, és aki elvileg a barátnőm."

Szedd má össze magad ember. Hát gondolkozzál már.

2022. dec. 21. 15:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit szeretsz benne ennyire?
2022. dec. 21. 15:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Te csak őt szereted. Ő nem csak téged. Ez szerintem nagyon komoly probléma, és emiatt (sem) tudom elképzelni, hogy hosszú életű legyen a kapcsolatotok.
2022. dec. 21. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom elképzelni ...

Tehát én a helyedben nem mennék bele semmi súlyos kompromisszumba vagy áldozatba. Ő csak szórakozik veled.

2022. dec. 21. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A szorongós típus jegyeit olvashatjuk. A te fejedben van a baj, hogy nem tudsz elszakadni, egy pszichológus tudna neked válaszolni pár találkozó után.
2022. dec. 21. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert szereted. Ami ha kölcsönös, illetve a kompromisszum-keszség is kölcsönös, akkor rendben is van.

De ebben az esetben a csaj totál hülyét csinál belőled, csak szórakozik rajtad, te meg ugy táncolsz ahogy ő fütyül.

Aztán majd jól kinevet és ott hagy. Szedd össze magad, ez egy mérgező kapcsolat (ledz) neked! Jobb mielőbb kilépni, inkább sírj par hónapot, minthogy egy életre összetörj!

2022. dec. 21. 16:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Van baj, van baj...
2022. dec. 21. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Srác, a szerelem hevében ne add fel az elveidet, azok tesznek azzá, aki vagy,

Annál is inkabb, hogy a lány nem vesz téged olyan komolyan, mint te őt - ezt komolyan kell venni, és aszerint kötni kompromisszumokat. Ha keveset tesz a kapcsolatba, és nem hajlandó változtatni, akkor lépj hatrébb egyet te is. Nem feltétlen kell szakítanod, de hogy az elveideel szemben csak az ő kedvéért szexelj előtte egy sráccal... 17 éves kislány még, játszik veled, ami oké, ha te is élvezed. De hogy ne is élvezd... Legyen tartásod!

2022. dec. 21. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!