Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem merem behívni nálunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem behívni nálunk a párom mert mindig kosz van a házban, nagyon rosszul erzem magam amiért ilyen a családom. Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

Amint kitakaritom az egesz hazat, max fel ora mulva az egesz tiszta retek. De csak nem rendetlensegrol beszelek, hanem a szaros cipovel bejonnek a hazba, mindenhol minden van, mindenrol folyik a kosz a retek, budos is van es nem tudok egy nap 1000x kitakaritani mert nincs ra idom. A csaladom elvan a koszban, nem erdekli oket, ha en nem takaritanek nem is tudom mi lenne itt. Legtobbszor a wc-sincs rendesen lehuzva..azt is nekem kell mindenki utan sikalni. Ha wc- re kell mennem, elotte vagy 5 percig takaritani kell ha nem akarok elkapni valamit.

De mar nem is idegeskedek ezen, mert nem tudok mit tenni, ha szolnek nekik akkora cirkusz lenne hogy elzavarnanak innen.

Mar nem idegeskedek ezen, de rosszul erzem magam emiatt mert a parom se tud bejonni igy..nem egetem le magam elotte. 1x 2x bejott amikor egyedul voltam itthon ,kitakaritottam es rend volt , de ha itthon vannak a tobbiek soha nem hoznam be. Nem tudom mit kene tennem, a legjobb lenne a koltozes de munkam is itt van ahol elunk, nem tudom mit kene tennem.

Meddig turjem ezt hogy a wc-t en huzom le a csaladom utan? Az ajto kilincset sem lehet ugy megfogni hogy ne ragadjon utana a kezem.

Szerintetetek ez az en szegyenem is?

2022. dec. 20. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz mit tenni. Túlerőben vannak a szutyok Janik.

Pároddal nem terveztek összeköltözni?

2022. dec. 20. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút megértelek. Nekem ugyan nem a közvetlen családom, de egyik rokonom ilyen. Már vagy 10 éve nem voltunk nála szerencsére, a férjemet nem is ismeri. Tenni nem tudsz semmit sajnos, ha nekik ez így jó ahogy van. Anyám is próbálta ezzel a rokonnal, szépen, csúnyán mindenhogy de semmiféle változás nem történt. Tényleg az lenne a megoldás, ha elköltöznél tőlük.
2022. dec. 20. 13:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak a költözés a megoldás.

Sajnos a rokonságot nem mi választjuk. 🙂

2022. dec. 20. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el, nézd meg mi lesz. Ez úgyis kiderül. Acsaládoddal, gondolom nem akarod a kapcsolatot megszakítani. A pároddal őszintének kell lenni.
2022. dec. 20. 14:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem emiatt, de én is szegénykém hazavinni bárkit is. Én el is jöttem otthonról, amint tudtam. Egy páromat vittem csak haza, o a mai napig velem van.. és nem ma volt már ez.

Én szoktam neki hogy kellemetlennek tartom ha nálunk találkozunk, nem miatta. Megértette. Nyugodtan elmondhatod neki, hogy te sem érzed magad otthon jól a többiekkel, es találkoztatok többet naluk vagy máshol.

Meg lehet ezt érteni, ne aggódj ezen.

Aztán idővel költözz el.

2022. dec. 20. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát figyelj...

Én soha nem csináltam titkot a tisztasági helyzetből az előtt, akit szeretek, és akiben megbízok. Bár inkább én vagyok az, akinek a szobája finoman szólva is rendetlenül néz ki. (Igaz, nem mocskosan, meg nem büdösen, a tisztaság fontos számomra.) Amikor írtam neki, hogy rendbehozom a szobát, hogy azért mégse a rendetlenségbe jöjjön, kérte, hogy mutassam meg, hogy néz ki most. Végül megmutattam neki. Egyáltalán nem gondolta problémának. Azóta rendbe raktam a szobát, most a napokban fog jönni, szóval garantáltan pozitív "csalódás" lesz neki. :-)

Az őszinteség mindennek a kulcsa. Ráadásul nálatok nem is te vagy az, aki miatt a probléma van, hanem a többiek. Ahogy #4 is írta: egy párkapcsolatban alavető lenne az őszinteség.

2022. dec. 20. 15:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Elkell menni otthonrol akkor. Van valasztasod , hogx elmesz csoroskodni albiba de legalabb nem lesz retek vagy otthon maradsz.
2022. dec. 20. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Van külön szobád?
2022. dec. 20. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha 1 emberről lenne szó akkor könnyebb lenne, de ha több embert próbálsz rávenni a változásra az szinte lehetetlen!

Ha szóba hozod a témát, még a végén megsérted őket.(bármennyire is igazad van)

Lehet jobb lenne ha elköltöznél, de attól még nem tudjátok látogatni a szüleidet.

2022. dec. 21. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!