Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt olyan, hogy gyakorlatilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy gyakorlatilag reménytelen szerelemért hagytatok ki egy alakuló párkapcsolatot és később nagyon megbántátok?

Figyelt kérdés
.
2022. dec. 19. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem hagytam ki kapcsolatot reménytelen szerelemért.

Aztán most hogy 20 év után valóra vált, már azt bánom, hogy ennyien voltak...

2022. dec. 19. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2022. dec. 19. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:
54%

Sajnos nem.

A hiányérzés miatt mentem csak bele olyannal kapxsolatba akivel nem kellett volna. Inkább maradtam volna reménykedve az ismeretlen jövőben bízva, várva vmi másra.

Nagyon sajnálom hogy nem lehet visszamenni a múltba, és amikor felhívtam először, megváltoztassam, hogy soha ne tegyem.

2022. dec. 19. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a reménytelen szerelmet dobtam el egy alakuló párkapcsolatért, amiben több reményem volt. Aztán kiderült utána, hogy ugyanannyi esélyem lett volna a reménytelen szerelemben is, ha veszem a jeleket és nyitok jobban a fiú felé. A srác helyett egy olyna jött, akivel 4 évet szenvedtem végig, most pedig hogy vége már túlságosan külön utakon járunk a mostanra elérhetetlen elsővel. Mindig éreztem hozzá valami vonzalmat a négy év alatt, ő meg mindig közeledett hozzám minimálisan, de mire szakítottam a barátommal már túlságosan megváltoztunk, ő pl drogot árul és egy cigis, bulis, felelőtlen hülye lett, én meg elvesztettem minden önbizalmam az évek alatt, így nem is fogok nyitni senki felé, nemám egy ilyen srác felé. Kicsit bánom, de úgy érzem jobb ez így
2022. dec. 29. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!