Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kihivott magához külföldre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihivott magához külföldre pár napra, azt mondta állja az egész utamat. Ha elfogadom a pénzt nem fog rosszat gondolni rólam?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk egy ideje, de messze vagyunk egymástól. Mondta nekem többször, hogy menjek ki hozzá és mindig hozzátette azt is hogy állja az utamat, ne féljek a pénz miatt, az nem lesz probléma.

Gondolkozok rajta hogy ki kellene mennem hozzá, de én 200ezret keresek és ha erre költöm el a fizetésem, semmi pénzem nem marad.

Furának tartom azt, hogy egyszer azt írja "természetesen én állom az utad" aztán legutóbb azt írta "a pénzt elutom előre neked, ha kell"..

Most akkor hogy fogadjam el ha egyszer azt irja határozottan hogy kifizeti aztán meg azt hogy ,kifizeti ha kell?

Nyáron fog hazajönni, ha én nem megyek fixen, véget is vetek a beszélgetésnek mert időpazarlás. Szeretnék menni.

Nem tudom baj e ha elfogadom a pénzt, 23 éves felnőtt nő vagyok..

Legutóbb azt is mondta, ha megyek egyből szóljak mert foglalja nekem az ismerősénél az utat és kér szabadságot.

Oda vissza az út 150ezerből kijönne.

A leírtak után mit csinálnátok a helyemben?

2022. dec. 19. 04:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
87%
Eleve ez nem túl elegáns, hogy téged utaztat, ahelyett, hogy repülőre ülne és megmutatná mennyire gáláns tud lenni, ha rólad van szó.
2022. dec. 19. 11:04
 22/27 anonim ***** válasza:
81%

20

mert hülyeség, amit mondasz!

amennyiben és ha ez a faxi rossz szándékú, akkor egyszerűen egy sima dugásért nem éri meg neki csomó lóvét belerakni ebbe.

szexelni külföldön is tud ingyér, vagy kevesebb pénzért, amennyiben qurvához megy.

2022. dec. 19. 11:04
 23/27 anonim ***** válasza:
95%

Láttad egyáltalán már élőben vagy egy teljesen idegen emberrel chatelgetsz, akihez most ki akarnál menni?

Ha a második, nem is ismered, akárki lehet. Így hova mennél meg minek? Ha a lányod mesélné ezt el, neki mit mondanál? Persze kis lányom, menjél?

"Nem tudom baj e ha elfogadom a pénzt, 23 éves felnőtt nő vagyok.."

Tudod nem a kortól lesz valaki felnőtt, hanem a gondolkodás teszi azzá.

Gondolkodj józan ésszel.

2022. dec. 19. 11:08
 24/27 anonim ***** válasza:
22# te érted amit moondok? mit jjelent az hogy kölcsön?
2022. dec. 19. 11:23
 25/27 anonim ***** válasza:
75%
Ha online ismerkedésről van szó, akkor nem mennék. Ha már találkoztatok személyesen, akkor egy próbát megér.
2022. dec. 19. 13:10
 26/27 anonim ***** válasza:
95%
Kizárt, hogy elmenjek. Számomra az is megdöbbentő, hogy elgondolkoztál rajta.
2022. dec. 19. 13:44
 27/27 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Ha még nem találkoztatok, akkor neki, mint férfinek illik jönni. Neki az a legkényelmesebb, ha te mész, sokat elmond róla. Jöjjön ő, ha annyira akar téged.
2022. dec. 19. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!