Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kihivott magához külföldre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihivott magához külföldre pár napra, azt mondta állja az egész utamat. Ha elfogadom a pénzt nem fog rosszat gondolni rólam?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk egy ideje, de messze vagyunk egymástól. Mondta nekem többször, hogy menjek ki hozzá és mindig hozzátette azt is hogy állja az utamat, ne féljek a pénz miatt, az nem lesz probléma.

Gondolkozok rajta hogy ki kellene mennem hozzá, de én 200ezret keresek és ha erre költöm el a fizetésem, semmi pénzem nem marad.

Furának tartom azt, hogy egyszer azt írja "természetesen én állom az utad" aztán legutóbb azt írta "a pénzt elutom előre neked, ha kell"..

Most akkor hogy fogadjam el ha egyszer azt irja határozottan hogy kifizeti aztán meg azt hogy ,kifizeti ha kell?

Nyáron fog hazajönni, ha én nem megyek fixen, véget is vetek a beszélgetésnek mert időpazarlás. Szeretnék menni.

Nem tudom baj e ha elfogadom a pénzt, 23 éves felnőtt nő vagyok..

Legutóbb azt is mondta, ha megyek egyből szóljak mert foglalja nekem az ismerősénél az utat és kér szabadságot.

Oda vissza az út 150ezerből kijönne.

A leírtak után mit csinálnátok a helyemben?

2022. dec. 19. 04:44
A kérdező szavazást indított:
Fogadjam el a pénzt és menjek
Ne menjek
22 szavazat
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

Egyébként azt érzem hogy örömmel kifizetné nekem az utat és nem gondolna rosszat.

A kifizetem ha kell mondat azért volt mert úgy van vele hogyha én akarom állni mindenképp akkor nem akar ezen vitázni. Vagy rosszul gondolom?

2022. dec. 19. 04:50
 2/27 anonim ***** válasza:
79%

Elore elitalja ha kell

Azt jeleneti nem csak utolag fizeti ki neked vissza, hanem akár elore is odaadja ha nem tudod vállalni.

2022. dec. 19. 04:54
 3/27 anonim ***** válasza:
23%
Elutalja
2022. dec. 19. 04:55
 4/27 A kérdező kommentje:
Én nem így értelmeztem, hanem úgy ha kell kifizeti, ha nem kell akkor nem
2022. dec. 19. 04:58
 5/27 anonim ***** válasza:
84%

" "a pénzt elutom előre neked, ha kell".."

A " ha kell," =ha szukseges, mert elore se tudnád megelőlegezni ha csak utolag adja oda.

2022. dec. 19. 05:02
 6/27 anonim ***** válasza:
33%
Pár dugásért én nem fizetnék ennyit de az ő dolga, ha megéri a csávónak akkor tejeljen.
2022. dec. 19. 05:23
 7/27 anonim ***** válasza:
87%
Hat nem tudom. Találkoztatok már ? Én biztos nem mennek ki egy idegen orszagba egy friss ismeretség miatt. Ha szeretne valamit, miért nem ő jön? Ez így nekem nagyon gyanús, a mai világban gondolni kell mindenre, mert bármi megtörténhet.
2022. dec. 19. 06:29
 8/27 anonim ***** válasza:
98%

Nekem is fura, miért nem ő jön? Ha annyira érdekelnéd nem csak akkor tudna szabit kivenni, ha mész, hanem akkor is, amikor haza szeretne jönni hozzád.

Egy előző kérdésedben még célozgatott is arra, hogy ha nem mész ki, akkor másokkal is ismerkedni fog - ez kifejezetten nem szimpi (zsaroljon lelkileg mást).

Én nem mennék.

2022. dec. 19. 06:38
 9/27 anonim ***** válasza:
91%

Ha neki van pénze, miért nem ő megy hozzád?

Sokkal biztonságosabb ha ő jönne el.

2022. dec. 19. 07:58
 10/27 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként kétlem hogy megtarthatod az utazási költséget.

Ha vmi nem megy, követelni fog, esetleg zsarolni fog.

2022. dec. 19. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!