Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből rendes kapcsolat?
Figyelt kérdés
Fél éve ismerkedtünk meg, eredetileg csak szexnek indult, 3 hónap után szólt, hogy ebből nem lesz kapcsolat mert évek ota van barátnője, most eloszor volt szingli.
Én mondtam neki, hogy érezzük jól magunkat majd meglátjuk, de már teljesen beleestem, nem akartam megszakítani a kapcsolatot. Más lányokkal is randizott. Aztán most egy hónapja járni kezdtünk, megkérdezte leszek e a baratnoje meg minden. Nagyon jó most az egész csak aggódom, hogy rosszul fogok kijönni belőle… az első pár hónapban is mikor meg nem “jartunk” olyan volt mintha kapcsolatban lennénk. Megyek a családjához karácsonyi vacsorara…
Lehet ez komoly kapcsolat?
(22/L és ő 26/F)
2022. dec. 18. 15:04
1/2 anonim válasza:
Hat nem tudom, ezt majd az idő eldönti. Előre ne gorcsolj ilyeneken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!