Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy csúnyácska lánnyal miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnyácska lánnyal miért jön össze egy fullos pasi?

Figyelt kérdés
Szemüveges duci lány egy magas jóképű pasival. Érthetetlen….
2022. dec. 17. 15:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20: Mennyivel fiatalabb?
2022. dec. 17. 17:11
 22/27 anonim ***** válasza:
82%
Személyiség kifejezésről hallottál már? Tudod a tested nem a személyiséged, a lényed része.
2022. dec. 17. 17:44
 23/27 anonim ***** válasza:
41%

A fullos pasit kidobja az előző naaagy szerelme, aki persze külsőleg a valódi ízlését tükrözi. Ezekután a fullospasi belebotlik a csúnyácskába aki viszont imádja és a végtelenségig ragaszkodik, akkor is ha halomra csalja. A lány sokkal fiatalabb, a lány szülei elhalmozzák őket, a lány elhalmozza a fiút, a lány majd húzza az igát a fiú meg elbabócázik és családozik a csúnyalány rajongásában sütkérezve, mert a lány bpi, a fiú meg vidéki porfészekből végre elszabadulhat a nihillből.

Ezek valós történetek ömlesztve.

2022. dec. 17. 19:19
 24/27 anonim ***** válasza:
Jól cumizik.
2022. dec. 18. 22:54
 25/27 A kérdező kommentje:
Ha nekem nem vonzó egy pasi nem jövök össze vele.
2022. dec. 18. 23:06
 26/27 anonim ***** válasza:
25: Hetero nőként esélyed sincs megérteni, miért vonzó egy nő egy férfinak.
2022. dec. 19. 02:57
 27/27 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Én átlag pasiként is csak jó nőkkel kezdek. Ha fullos pasi lennék rá se néznék a csúnyácska nőkre. Nem értem az ilyen pasikat.
2023. jan. 8. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!