Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnyácska lánnyal miért jön össze egy fullos pasi?
Figyelt kérdés
Szemüveges duci lány egy magas jóképű pasival. Érthetetlen….2022. dec. 17. 15:37
22/27 anonim válasza:
Személyiség kifejezésről hallottál már? Tudod a tested nem a személyiséged, a lényed része.
23/27 anonim válasza:
A fullos pasit kidobja az előző naaagy szerelme, aki persze külsőleg a valódi ízlését tükrözi. Ezekután a fullospasi belebotlik a csúnyácskába aki viszont imádja és a végtelenségig ragaszkodik, akkor is ha halomra csalja. A lány sokkal fiatalabb, a lány szülei elhalmozzák őket, a lány elhalmozza a fiút, a lány majd húzza az igát a fiú meg elbabócázik és családozik a csúnyalány rajongásában sütkérezve, mert a lány bpi, a fiú meg vidéki porfészekből végre elszabadulhat a nihillből.
Ezek valós történetek ömlesztve.
25/27 A kérdező kommentje:
Ha nekem nem vonzó egy pasi nem jövök össze vele.
2022. dec. 18. 23:06
26/27 anonim válasza:
25: Hetero nőként esélyed sincs megérteni, miért vonzó egy nő egy férfinak.
27/27 anonim válasza:
Jó kérdés. Én átlag pasiként is csak jó nőkkel kezdek. Ha fullos pasi lennék rá se néznék a csúnyácska nőkre. Nem értem az ilyen pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!