Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy csúnyácska lánnyal miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnyácska lánnyal miért jön össze egy fullos pasi?

Figyelt kérdés
Szemüveges duci lány egy magas jóképű pasival. Érthetetlen….
2022. dec. 17. 15:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk például azért mert a ducibb típus a zsánere, arra áll föl neki nem a vékony modellcsajokra. Mondhatod nekem hogy ez vagy az a csaj szexi mert karcsú, csinos ha számomra nulla szexuális vonzerővel bír.A másik dolog az a lelki egymásra hangolódás. Annyira kevés ember van akivel valódi mély, tartalmas kapcsolatot lehet létesíteni, akinek az egész lénye, a gondolatai, gesztusai, mindene elvarázsol, már csak ahogy beszél azt jó hallgatni... Ki a francot érdekel akkor hogy papíron ő pont nem a divatos szépségideál? Jól teszi a srác hogy a szívére hallgat, csak így érdemes élni.
2022. dec. 17. 16:16
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

"Vagy méééégsem?"

Igaz

de elégé unom már hogy a semmi ragozását 100%ra felpontozzák egymásnak a hópihe jóemberkék. És meg vannak magukkal elégedve hogy ők aztán szuper pc szuperjó emberek. Pedig nagyon nem. Attól hogy nem beszélünk a valóságról, az még úgy van. Pl: pont az ilyen hisztikriszti hópihék nevezték át a nyomorékokat, rokkantra, majd fogyatékkal élőre, majd most ép csökkent képességűre. Karok lábbak nem nőttek vissza, de meg vannak elégedve magukkal hogy ők aztán tuti jó emberek.

2022. dec. 17. 16:18
 13/27 anonim ***** válasza:
79%

Szokták mondani a külső megfog, a belső megtart, a jó szex hozzáláncol.

Ennyi.

2022. dec. 17. 16:20
 14/27 anonim ***** válasza:
58%
#13 tőlem aztán nyugodtan hívhatod a fogyatékosokat továbbra is fogyatékosnak, de ettől még az ízlés az ízlés marad, ha valakinek tetszenek a nagyobb darab nők, akkor mégis mit mondjak? nem vagyunk egyformák (pl nekem se jönnek be)...
2022. dec. 17. 16:23
 15/27 anonim ***** válasza:
32%

13.

Na, ez így viszont már igaz. De ne vedd nagyon komolyan az itteni "pontozósdit", az inkább egy like/dislike gombnak felel meg, sok esetben el sem olvassák, csak az első pár szót és ha az tetszett - vagy sem - megy az értékelés. Nekem sok itteni fikázóm van aki be is nyögi, hogy "e se óvastam". Primitív barom az ilyen.

A szépnek hangzó semmiségek pedig mindig is népszerűek, az újságírók többsége pl. tudatosan erre épít.

2022. dec. 17. 16:24
 16/27 anonim ***** válasza:
92%

13

Vagy csak leírták a véleményüket. Esetleg. Az meg külön poén, hogy pont te vádolod őket hisztivel, miközben hülyegyerek módjára vered földhöz magad, csak mert valaki a tiedtől eltérő álláspontot fogalmazott meg. Ironikus.

2022. dec. 17. 16:24
 17/27 anonim ***** válasza:
Bocs gyerekek, valamiről lemaradtam? :O
2022. dec. 17. 16:41
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
16. " tiedtől eltérő álláspontot fogalmazott meg." Nem baker az a baj hogy nem fogalmaz meg álláspontot. igy is lehet... ugyis lehet..... Van aki ilyen.... van aki olyan..... ez nem áláspont ez a nagy bud@s semmi, becsomagolva pc hopiheségbe.
2022. dec. 17. 16:43
 19/27 anonim ***** válasza:
79%

18

Úgy bírom, hogy konkrétan te vagy az egyetlen, aki hisztizik. Nem lehet, hogy te vagy a hópihe, aki nem tud elviselni más véleményt? 😂

2022. dec. 17. 16:50
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű, hatalmas szerelmek lehetnek ilyen emberek között. Nekem Pierce Brosnan és a felesége az álompár ebből a szempontból.
2022. dec. 17. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!