Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lennétek olyannal, aki nem szerelmes belétek és elmondja, hogy soha nem is lesz az?
Ilyen helyzetbe kerültem, én vagyok a lány (22-24 évesek vagyunk).
Azt mondja, hogy szexuálisan nagyon izgatom, vágyik rám és benne lenne abban is, hogy amíg mi "összejárogatunk", nem lesz más az életében.
Nekem viszont nem megy ez, hogy valaki külsőre tetszik, akkor szexelünk... Nekem a szexhez bizalom kell, meg érzelmek. Ezt elmondtam neki is többször, mondtam, hogy szerintem nem egymást keressük, mert én nem vagyok ez a laza csaj típus, aki bárhol/bármikor/bárkivel. Inkább az a fajta vagyok, aki már attól boldog, ha kézen fogva sétálunk a karácsonyi vásárban, összebújva megnézünk egy filmet stb. Szeretek szexelni, heti 5-6-szor akár, de nem úgy, hogy eljön, szexelünk, aztán megy a dolgára.
Érte régen egy nagy csalódás, azóta azt mondja, hogy nem volt szerelmes, nem is lesz az soha, ezt ne várjam. De hogy ha ennyire ragaszkodom ehhez, akkor próbáljuk meg a randizást. Viszont nekem ez olyan, hogy kb. megtesz bármit, csak hogy ágyba vigyen. Előre elmondta, hogy szerelmet ne várjak, sosem fog olyat mondani, hogy ő szeret/szerelmes belém, de néha elmehetünk ide-oda együtt, meg itt alhat, ha akarom.
"Azt mondja, hogy szexuálisan nagyon izgatom, vágyik rám és benne lenne abban is, hogy amíg mi "összejárogatunk", nem lesz más az életében."
Jellemtelen az ilyen.
Nem bírta volna lezárni annyival, hogy bocsi nem jössz be vagy valami. Helyette még így nyíltan leírja, hogy szerelmes az nem leszek, de b_aszásra meg jó lennél.
Hányinger. Neked ettől nem fordul fel a gyomrod???
BLA BLA BLA magyarázod itt a semmit...
NEM.
Nem. Abban a pillanatban szakítanék. Nem vagyok igénytelen. Soha nem elégedtem meg az ürítőedény szereppel, a nincs ló, jó a szamár is felállással. Ha úgy éreztem, hogy a másiknak nincsenek érzelmei felém, csak kihasznál, inkább dobtam. Kétszer is volt ilyen az életemben sajnos, de hamar egyértelmű lett, hogy mire utaznak. ( Bár mindkettő tagadta a dolgot, csak én nem vagyok se vak, se buta, feltűnt, hogy nem úgy bànnak velem mintha szeretnének) Inkább voltam egyedül, szingli és szabad, mint ilyen jellegű megalázó viszonyban. Kölcsönös igazi szerelmet kerestem és végül meg is találtam, 24 évesen.
36/N
kuka.
nagyon határozottan írd meg neki fb-csetben ugyanezt, amit a szövegedben fenn.
aztán függetlenül attól mit válaszol, kuka.
és tiltsd le mindenhonnan.
ha belemész, megalázod magad, és hagyod magad szexuálisan kihasználni,nincs erre sztem szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!