Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Együtt lennétek olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lennétek olyannal, aki nem szerelmes belétek és elmondja, hogy soha nem is lesz az?

Figyelt kérdés

Ilyen helyzetbe kerültem, én vagyok a lány (22-24 évesek vagyunk).

Azt mondja, hogy szexuálisan nagyon izgatom, vágyik rám és benne lenne abban is, hogy amíg mi "összejárogatunk", nem lesz más az életében.

Nekem viszont nem megy ez, hogy valaki külsőre tetszik, akkor szexelünk... Nekem a szexhez bizalom kell, meg érzelmek. Ezt elmondtam neki is többször, mondtam, hogy szerintem nem egymást keressük, mert én nem vagyok ez a laza csaj típus, aki bárhol/bármikor/bárkivel. Inkább az a fajta vagyok, aki már attól boldog, ha kézen fogva sétálunk a karácsonyi vásárban, összebújva megnézünk egy filmet stb. Szeretek szexelni, heti 5-6-szor akár, de nem úgy, hogy eljön, szexelünk, aztán megy a dolgára.

Érte régen egy nagy csalódás, azóta azt mondja, hogy nem volt szerelmes, nem is lesz az soha, ezt ne várjam. De hogy ha ennyire ragaszkodom ehhez, akkor próbáljuk meg a randizást. Viszont nekem ez olyan, hogy kb. megtesz bármit, csak hogy ágyba vigyen. Előre elmondta, hogy szerelmet ne várjak, sosem fog olyat mondani, hogy ő szeret/szerelmes belém, de néha elmehetünk ide-oda együtt, meg itt alhat, ha akarom.

2022. dec. 16. 19:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
42%
Legalább nem hazudik, hanem megmondja őszintén, hogy "ez van". Ez elég ritka, többség lehazudná a csillagot is az égről, meg előadná a hősszerelmes tenor-áriákat.
2022. dec. 16. 19:26
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez így kínszenvedés lenne, pont azt az egyet nem adná meg, amire szükségem van.

Gyorsan búcsút intenék, mielőtt megkedvelem.

2022. dec. 16. 19:28
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

"De hogy ha ennyire ragaszkodom ehhez, akkor próbáljuk meg a randizást. Viszont nekem ez olyan, hogy kb. megtesz bármit, csak hogy ágyba vigyen."

"Előre elmondta, hogy szerelmet ne várjak, sosem fog olyat mondani, hogy ő szeret/szerelmes belém, de néha elmehetünk ide-oda együtt, meg itt alhat, ha akarom."

Pontosan csak szexet akar és ezt te is tudod, őszintén elmondta, hogy mi a helyzet, DE MANIPULÁL ÉS AZT NE HAGYD ha neked ez nem elég.

Én is olyan vagyok, mint te, érzések nélkül nem megy és a helyedben örökre lepattintanám, cserkészen be más nőket, ha ennyire hi*nya van.

2022. dec. 16. 19:29
 4/17 anonim ***** válasza:
92%

Őrülj neki hogy tisztességes. És legyen gerinced! Mond meg neki hogy neked ez nem fér bele!

Ennyit megérdemel.

2022. dec. 16. 19:29
 5/17 anonim ***** válasza:
17%
Ha én nem vagyok belé szerelmes, de a szex jó, simán.
2022. dec. 16. 19:33
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy mazochista akkor nem mész ilyenbe bele.

Te többet akarsz, ő nem.

"De hogy ha ennyire ragaszkodom ehhez, akkor próbáljuk meg a randizást."

Na ez már rosszul kezdődik....

Ha ennyire ragaszkodsz? Hát milyen szöveg ez? Ne ragaszkodj ilyenhez. Meg ne találkozgass vele, mert te egyre jobban bele habarodsz, ő meg nem akar kapcsolatot.

"Előre elmondta, hogy szerelmet ne várjak, sosem fog olyat mondani, hogy ő szeret/szerelmes belém, de néha elmehetünk ide-oda együtt, meg itt alhat, ha akarom."

Abból tudod mi lesz? Ott alszik és addig fűzi az agyad még beadod a derekad.

Ha nem akarsz magadnak egy csalódást, akkor engedd el ezt a sztorit.

Nekem ez a véleményem, de te tudod.

2022. dec. 16. 19:34
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

#6 ezt még kihagytam

"Inkább az a fajta vagyok, aki már attól boldog, ha kézen fogva sétálunk a karácsonyi vásárban, összebújva megnézünk egy filmet stb."

A te lelkednem nagyon nem erre van szüksége!

Ne hagyd magad átverni.

Ez az ember nem hozzád való.

2022. dec. 16. 19:36
 8/17 anonim ***** válasza:
*lelkednek
2022. dec. 16. 19:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem lennék együtt. Fiatal vagy, előtted az élet, tele lehetőségekkel. Nem mellesleg értékeld magad.
2022. dec. 16. 19:45
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellesz neki, a szuksegletein kivul. Egy percig sem kell gondolkodnod rajta.
2022. dec. 16. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!