Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek erőltetni fogja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek erőltetni fogja a szexet?

Figyelt kérdés
hamarosan randizni fogok valakivel kb 2hónapja vagyok vele netes kapcsoltban volt már szex chat amit nem én akartam küldtünk képeket és maszturbáltunk egymásra ,a randin mindent ő fizetne viszont mivel esti randi valószínűleg vele kellene aludnom azt mondta még régebben első randin nem erőltetné a szexet csak megcsókolna és megölelne de látom rajta hogy szinte biztos hogy többet akar.18éves lány és egy idősebb férfi

2022. dec. 16. 18:28
A kérdező szavazást indított:
igen erőltetné a szexet
nem eröltetné de nem örülne ha nem lenne szex
mérges lenne vagy megerőszakolna
42 szavazat
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
mellékesen:már sok cuccot vett nekem..és elvileg ha kell pénz ad
2022. dec. 16. 18:29
 2/16 A kérdező kommentje:
ja és még valami a menstuáciom előttre akarta tenni a talit
2022. dec. 16. 18:36
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Anyád, apád biztos nagyon büszke, hogy a tini lányukat idősebb pasi pénzeli és viszi bele olyan dolgokba, amit nem is akar.
2022. dec. 16. 18:36
 4/16 Ismeretlen Effect ***** válasza:
17%
Szent hányás! Azt javaslom fater hogy keresgélj 25 évvel feljebb, és verd ki arra a ráncost. Full szürreális az egész, bezzeg a fürge újjak 5 perce és az "idegennek" vàsàrlàs műxik csak a dugattyu nem?! Nber szép napot.
2022. dec. 16. 18:41
 5/16 anonim ***** válasza:
94%

Ne menj fel hozzá. Ha nem bízol benne annyira, hogy ne merüljön fel az erőszak, az régen rossz Először találkoztok, nem ismered, utalt szexre.

Ne menj fel hozzá. Elköszönsz tőle a randi után. Esetleg max hagyod, hogy hazakísérjen, bár én ezt sem hagynám egy ilyen kérdés után.

Egyik opció sem jó a fentiek közül. Nem tudsz kijönni jól belőle ezek szerint. Engedd el.

2022. dec. 16. 19:09
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én el se mennék a randira, ha a helyedben lennék.
2022. dec. 16. 19:16
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Aranyszabály: első randit nem tartunk lakásban.
2022. dec. 16. 19:31
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Remelem kamu kerdes . Mert ha igaz , akkor gusztustalan egy embert neveltek bel9led.
2022. dec. 16. 19:46
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
Buta lany…
2022. dec. 16. 20:02
 10/16 anonim ***** válasza:
88%

Csak tipp!

Még mielőtt félre értené valaki. 47 vagyok, férfi, és igen volt 1-2 20-as éveinek elején járó barátnőm.

Ammennyiben igaz amit írt, és valóban egy szimpla randiról ábrándozik, hogy személyesen megismerjétek egymást, simán bele fog menni, hogy egy napközbeni időpontban történjen. Ha nem akkor viszont számíts rá, hogy ha bele mész a "buliba" meg leszel kettyintve. Vagy szépen, vagy nem. Megcsókolni, megölelni nappal is lehet, akár társasági helyen, vagy egy parkban ahol azért járkálnak emberek.

Nekem bejött ez a fajta módszer a lányoknál, nőknél egyaránt. Most nem feltétlenül a koron van a hangsúly, hanem a mikénten.

2022. dec. 16. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!