Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erőltetni fogja a szexet?
Ne menj fel hozzá. Ha nem bízol benne annyira, hogy ne merüljön fel az erőszak, az régen rossz Először találkoztok, nem ismered, utalt szexre.
Ne menj fel hozzá. Elköszönsz tőle a randi után. Esetleg max hagyod, hogy hazakísérjen, bár én ezt sem hagynám egy ilyen kérdés után.
Egyik opció sem jó a fentiek közül. Nem tudsz kijönni jól belőle ezek szerint. Engedd el.
Csak tipp!
Még mielőtt félre értené valaki. 47 vagyok, férfi, és igen volt 1-2 20-as éveinek elején járó barátnőm.
Ammennyiben igaz amit írt, és valóban egy szimpla randiról ábrándozik, hogy személyesen megismerjétek egymást, simán bele fog menni, hogy egy napközbeni időpontban történjen. Ha nem akkor viszont számíts rá, hogy ha bele mész a "buliba" meg leszel kettyintve. Vagy szépen, vagy nem. Megcsókolni, megölelni nappal is lehet, akár társasági helyen, vagy egy parkban ahol azért járkálnak emberek.
Nekem bejött ez a fajta módszer a lányoknál, nőknél egyaránt. Most nem feltétlenül a koron van a hangsúly, hanem a mikénten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!