Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyetemi oktatóval kapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemi oktatóval kapcsolat? Jogos lenne a kérésem?

Figyelt kérdés

Ha a mostani vizsgaidőszakomat nem számítjuk, még három félévem van hátra (tanítani, vizsgáztatni nem fog már). Lassan egy éve van közöttünk ez a se veled, se nélküled kapcsolat, próbáltuk külön is, de mindig visszataláltunk egymáshoz. Őt is megviselte a különlét, engem is, emiatt úgy döntöttünk, hogy felesleges ez, mind a ketten akkor vagyunk boldogok, ha együtt vagyunk. Viszont mivel én hallgató vagyok, ő pedig docens... Felnőttek vagyunk, nincs tiltva a dolog, de tudom, hogy az itteniek többségének mi a véleménye a hozzám hasonló hallgatókról (nem csak az oktatói gárdában, hanem a hallgatók maguk között is megbeszélik az ilyen pletykákat). Nem szeretném kitenni ennek magam, nem akarom, hogy mindenki úgy gondoljon rám ismeretlenül is, hogy én vagyok XY, aki lefeküdt ZX-szel. De 1,5 év van hátra, ami sok idő ahhoz, hogy titkolózzunk... Budapest pedig azért nem egy akkora város, hogy előbb, vagy utóbb ne derüljön ki, főleg hogy elég felkapott helyekre is szeretünk együtt járni, már egymás barátait, családját is ismerjük. Tervben van, hogy a vizsgáim után összeköltözünk. Neki az egyetem mellett van más munkája is, cégei. Ugye a nagyobb bevétel azokból jön, meg a különböző befektetéseiből, neki az oktatás, előadások, tanulmányok igazából már a presztízs miatt fontosak.

Őt is zavarja ez, hogy nem lehetünk rendesen együtt bárhol. Emiatt mondtam neki, hogy esetleg eljöhetne az egyetemről. Így is rengeteg a munkája, nagyon sokat dolgozik és mondja folyamatosan, hogy mennyire fáradt, ha 40 órából állna egy nap, néha az is kevés lenne neki. Ő meg azt mondja, hogy váltsak én, jelentkezzek át másik egyetemre. Budapesten belül is van máshol az a szak, amin vagyok, de mondta, hogyha vidékre mennék levelezőre, hogy még véletlenül se legyek pletyka tárgya, akkor kapnék egy jobb autót, meg fizetné az ottalvásaimat hétvégente, ha úgy lennének óráim... De itt egy nagyon jó és összetartó csapat alakult ki az évfolyamon, már szinte a finishben vagyok, ismernek a tanárok, professzorok is, tudom, kinek mi a 'dilije', kiktől kell jegyzeteket kérni, melyik tanszéken mire kell figyelni. Nem akarom magam újra beledolgozni úgymond egy másik közösségbe. Ahhoz meg végképp semmi kedvem, hogy a hétvégéimet az autópályán töltsem azért, mert Pécsre, vagy Szegedre kell járkáljak egyetemre. Úgy kb. alig tudnánk együtt lenni, ráadásul hétvégente én néha a családomat is látogatom. Nekem a váltás sokkal több kényelmetlenséggel, kellemetlenséggel járna, mint neki.

Szerintetek kinek van igaza? Hogy jussunk közös nevezőre?

2022. dec. 14. 20:22
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
69%

30

nem kamu!

sőt, ha most rácuppannál a google-re, és végigvennéd a bp-i egyetemeket, egyeseket biztosan kizárva, mint pl. a semmelweis, mert nem hinném, h. kérdező medika, vagy a zrínyi, mert nem gondolnám, h. katonának tanul... szval ha végigvennéd, és megnéznéd az oktatói organogramot, kikeresve az említett egyetemi docenst (30-40 körüli), akkor megtalálnád, vagy legalábbis találnál olyanokat, akik között vélelmezhetően ott van ez az ember.

nagyot röhögnék, ha ez az elte lenne, mert náluk pár éve szigorodott is a belső szabályzat, és zéró toleranciát hirdetnek minden határátlépéssel kapcsolatban.

de még mindig ott van a károli, a pázmány, ezek azért lennének viccesek, mert mind felekezeti egyetem...

2022. dec. 15. 00:50
 32/39 anonim ***** válasza:
65%

Persze biztosan nem tudhatom, hogy ez csak mese-e, de problémák vannak a sztorival:

Másfél év van hátra az egyetemből, és a docens úr 1,5-2 éven belül gyereket szeretne - az egy éves se veled, se nélküled kapcsolatból.

Annak a nem túl nagy, Budapest nevű városnak a felkapott helyein is mutatkoznak együtt, ismerik egymás családját, barátait, de ez amúgy egy titkos kapcsolat, és a kérdező nagy nagy félelme, hogy majd pletykálnak róluk.

A férfi annyit dolgozik... rettentő sokat dolgozik, akár 5-6-ig (ilyet ki hallott már!?) az irodájában van, és ami mindennek a teteje: előfordul, hogy még haza is visz munkát! De azért heti 5-6x együtt alszanak, és napközben is sokat tudnak találkozni. Titokban.

Megvan a kötelező pukkasztó elem is: be van ígérve egy jó autó, ha vidéki egyetemre vált a kérdező.

Kamu-esély: 97%.

2022. dec. 15. 02:44
 33/39 anonim ***** válasza:
93%
Azért itt eléggé egyértelmű, hogy a pasi nem akarja ezt a kapcsolatot felvállalni. Még egy autót is beígér, ha a csaj elmegy egy másik egyetemre. Nincs egy éves a kapcsolat, és ezalatt sem voltak mindig együtt. Ha végez a kérdező, majd jön a következő diák. Eszébe sincs a docensi pozícióáról lemondani.
2022. dec. 15. 03:43
 34/39 A kérdező kommentje:

Nem hazudok. Alapból igazat mondok mindig, de nem is értem, miért kell válaszokon át "kamut" kiabálni, meg elemezgetni a kapcsolatunkat... Egy anonim oldalon vagyunk, név és arc nélkül.

Az, hogy beszéltünk a gyerekvállalásról, szerintem természetes egy komoly kapcsolatban. Nem 15-16 évesek vagyunk már, én is szeretnék belátható időn anyuka lenni. Jobb, ha minél hamarabb kiderül, hogy melyik fél hogyan gondolkozik erről, nem 5 év után ülnek le beszélgetni, hogy ja amúgy az egyik 3-4 gyereket akar, a másik meg egyet sem.

Az nem tudom, miért annyira hihetetlen, ha két FELNŐTT ember, akik szeretik egymást, sok időt töltenek együtt, sőt, még együtt is alszanak. Hallatlan! Hát hogy képzeljük mi ezt?! Az meg, hogy együtt ebédelünk, vagy munka/egyetem előtt elmegyünk reggelizni valahová, szintén hihetetlen. Mégis mi az, hogy nem fényevők vagyunk?!

Ez kicsit olyan, hogy mindegy, mibe, de valamibe bele kell kötni... :)

2022. dec. 15. 08:23
 35/39 anonim ***** válasza:
55%
Pénzt szereted te amiben látod a biztonságot és már potyogtstnál is ahogy kimondta azt , hogy vannak cégei.
2022. dec. 15. 11:02
 36/39 A kérdező kommentje:

Nem, 25-26 éves kort tartom ideálisnak az első gyerekhez, ennyi.

Azt, hogy cégei vannak, azért írtam, hogy ne gondolja senki, hogy én munkanélkülivé akarom tenni.

2022. dec. 15. 11:18
 37/39 anonim ***** válasza:

Jesszus kérdező, szerintem engedd el itt ezt a kérdést. Én legalábbis biztos nem bíznék abban a helyedben, hogy itt még hasznos választ fogsz kapni. :D

Kapásból két volt szaktársam eszembe jutott, aki úgy, hogy még egyetemista volt, összejött olyannal, aki oktatott az egyetemen (nem docensek, és nem tanították őket, vagy nem akkor jöttek össze). Egyikük idén, másikuk tavaly házasodott, és senkinek semmi baja nem lett belőle. Nyilván konkrétan egy saját oktatóval összejönni durvább, de azért az vicc kategória, hogy meg kell nézni az egyetemek honlapját és majd onnan kiderül, és lebuknak... :D

Én továbbra is azt mondom, hogy nem kell itt nagy drámát csinálni, nem kell feladni a karriert vagy az egyetemet, inkább azt a nyilvánvaló dolgot kell felvállalni a másikért, hogy esetleg néhány hónapig (szerintem annyi sem lesz) majd beszélnek rólatok. Na bumm. És akkor mi van? Ha egyikőtök elmenne, szerintem többet beszélnének rólatok.

2022. dec. 15. 18:42
 38/39 A kérdező kommentje:

Igen, kicsit elkanyarodtak páran a témától... :D

Megtudtam olyan dolgokat itt a páromról, kapcsolatunkról, amiket álmaimban sem gondoltam volna. Dehát mikre nem jó ez az oldal?!

Nyilván ha valaki pofátlanul kihasznál egy ilyen kapcsolatot, az nem helyes, de mi pl. nem is az egyetemen ismerkedtünk meg. Rengeteg ilyen, és ehhez hasonló eset van BÁRMELYIK egyetemen, nem mi vagyunk az elsők ebben a helyzetben és valószínűleg nem is az utolsók. Nem kell azért ennyire komolyan venni itt magát pár embernek szerintem. :)

A normális válaszokat köszönöm szépen!

2022. dec. 17. 10:17
 39/39 anonim ***** válasza:

Ha komoly, vallaljatok fel.

En azoktol az emberektol undorodom akik belepofaznak mas eletebe, meg itelkeznek mindenki folott…

Ne foglalkozzatok azzal hogy ki mit szol vsgy gondol, a sok legalja trollnak ugyse fogtok tudni megfelelni barmit csinaltok.

Eljetek az eleteteket ahogy nektek tetszik.

Nehogymar ne merjetek bemenni egy etterembe attol tartva ki lat meg meg ki mit szol….

Alljon mar meg a faklyas menet…

2022. dec. 17. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!