Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyetemi oktatóval kapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemi oktatóval kapcsolat? Jogos lenne a kérésem?

Figyelt kérdés

Ha a mostani vizsgaidőszakomat nem számítjuk, még három félévem van hátra (tanítani, vizsgáztatni nem fog már). Lassan egy éve van közöttünk ez a se veled, se nélküled kapcsolat, próbáltuk külön is, de mindig visszataláltunk egymáshoz. Őt is megviselte a különlét, engem is, emiatt úgy döntöttünk, hogy felesleges ez, mind a ketten akkor vagyunk boldogok, ha együtt vagyunk. Viszont mivel én hallgató vagyok, ő pedig docens... Felnőttek vagyunk, nincs tiltva a dolog, de tudom, hogy az itteniek többségének mi a véleménye a hozzám hasonló hallgatókról (nem csak az oktatói gárdában, hanem a hallgatók maguk között is megbeszélik az ilyen pletykákat). Nem szeretném kitenni ennek magam, nem akarom, hogy mindenki úgy gondoljon rám ismeretlenül is, hogy én vagyok XY, aki lefeküdt ZX-szel. De 1,5 év van hátra, ami sok idő ahhoz, hogy titkolózzunk... Budapest pedig azért nem egy akkora város, hogy előbb, vagy utóbb ne derüljön ki, főleg hogy elég felkapott helyekre is szeretünk együtt járni, már egymás barátait, családját is ismerjük. Tervben van, hogy a vizsgáim után összeköltözünk. Neki az egyetem mellett van más munkája is, cégei. Ugye a nagyobb bevétel azokból jön, meg a különböző befektetéseiből, neki az oktatás, előadások, tanulmányok igazából már a presztízs miatt fontosak.

Őt is zavarja ez, hogy nem lehetünk rendesen együtt bárhol. Emiatt mondtam neki, hogy esetleg eljöhetne az egyetemről. Így is rengeteg a munkája, nagyon sokat dolgozik és mondja folyamatosan, hogy mennyire fáradt, ha 40 órából állna egy nap, néha az is kevés lenne neki. Ő meg azt mondja, hogy váltsak én, jelentkezzek át másik egyetemre. Budapesten belül is van máshol az a szak, amin vagyok, de mondta, hogyha vidékre mennék levelezőre, hogy még véletlenül se legyek pletyka tárgya, akkor kapnék egy jobb autót, meg fizetné az ottalvásaimat hétvégente, ha úgy lennének óráim... De itt egy nagyon jó és összetartó csapat alakult ki az évfolyamon, már szinte a finishben vagyok, ismernek a tanárok, professzorok is, tudom, kinek mi a 'dilije', kiktől kell jegyzeteket kérni, melyik tanszéken mire kell figyelni. Nem akarom magam újra beledolgozni úgymond egy másik közösségbe. Ahhoz meg végképp semmi kedvem, hogy a hétvégéimet az autópályán töltsem azért, mert Pécsre, vagy Szegedre kell járkáljak egyetemre. Úgy kb. alig tudnánk együtt lenni, ráadásul hétvégente én néha a családomat is látogatom. Nekem a váltás sokkal több kényelmetlenséggel, kellemetlenséggel járna, mint neki.

Szerintetek kinek van igaza? Hogy jussunk közös nevezőre?

2022. dec. 14. 20:22
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam, hogy hagyja az egyetemi oktatást ott végleg, nem úgy, hogy menjen el máshová. Mint írtam, rengeteg a munkája, sokszor van elhavazva még úgy is, hogy sokan dolgoznak a keze alá. Ő is érzi magán, hogy fáradt, kezd kiégni. Én segítek neki, amiben tudok, mellette vagyok, de minden terhet nem vehetek le a válláról.

Más nő biztosan nincs a képben. Heti 5-6x együtt töltjük az éjszakákat, napközben is viszonylag többet tudunk találkozni, egész nap beszélünk online, ha Budapesten kívül van munka miatt dolga, mindig megyek vele stb. Szóval ideje/ereje se nagyon lenne másra. Az viszont igaz, hogy mind a ketten nagyon egocentrikusak vagyunk.

2022. dec. 14. 21:50
 22/39 anonim ***** válasza:
88%

"Úgy gondoltam, hogy hagyja az egyetemi oktatást ott végleg"

hát ez így még durvább!

tudod mekkora meló végigtolni egy phd-képzést, megírni egy disszertációt, eljutni a docensi rangba, majd mindezt egy ábrándos hallgatóért kidobni az ablakon??

sok év unkáját dobná ki, ha így döntene.

nem eléggé szerelmes, vagy inkább értelmesebb annál, h. ezt meglépje.

2022. dec. 14. 22:06
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdező sok igazsag van abban amit az utolsó írt.

Majd ha ő abba akarja hagyni abbahagyja, te nem az anyja vagy, a szeretője vagy vagy mi.

2022. dec. 14. 22:15
 24/39 anonim ***** válasza:
76%

"Tervben van, hogy a vizsgáim után összeköltözünk. Neki az egyetem mellett van más munkája is, cégei. Ugye a nagyobb bevétel azokból jön, meg a különböző befektetéseiből, neki az oktatás, előadások, tanulmányok igazából már a presztízs miatt fontosak."

Te sem a pénzes palikra mész. Remélem 15 evvel minimum idősebb nálad de tipre egy egy 40-45 éves férfi lehet..

2022. dec. 14. 22:21
 25/39 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy mennyi munka van abban, hogy ott tart ma, ahol. Ahogyan azt is, hogy ez nem kis áldozat lenne a részéről. De közben ő 1,5-2 éven belül gyereket szeretne például tőlem. Úgy, hogy délután 5-6-ig dolgozik az irodájában, haza is hoz munkát, sokszor szombaton is van, hogy a munkájával van elfoglalva délelőtt/délután. A kapcsolatunk miatt sokat változott ebben, az tény és való, mert előttem a saját és a barátai elmondása szerint is rosszabb volt. Szinte sosem pihent. De ha egyszer lesz gyerekünk, nem akarom, hogy azt lássa, az apja mindig csak dolgozik, meg nem azért akarok közös gyereket, hogy utána én szórakoztassam nonstop.

A párjaként mutat be másoknak, nem a szeretőjeként.

2022. dec. 14. 22:21
 26/39 anonim ***** válasza:

Na akkor majd a jövő "eldonti"

mi lesz.

2022. dec. 14. 22:33
 27/39 anonim ***** válasza:
91%

kérdező, ez kb. azzal ekvivalens, mintha ő azt kérné tőled, hagyd ott az egyetemet végleg.

bravó, ha még gyereket is csinál neked, garantált a pletyó, úgy fog ez körbemenni, h. a hallgatójának csinált gyereket.

2022. dec. 14. 22:49
 28/39 anonim ***** válasza:
22%
Természetesen ez kamu.
2022. dec. 14. 23:48
 29/39 anonim ***** válasza:

28

nem kamu, nem először írja ezt ki.

2022. dec. 15. 00:20
 30/39 anonim ***** válasza:
29. Akkor kamu ... direkt idegesiteni akar bizonyos wmbereket!
2022. dec. 15. 00:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!