Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az orvosomba! Mit tegyek? N
Figyelt kérdés
Már nagyon szerelmes vagyok, egész nap csak rá gondolok, és szomorú vagyok, hogy nem tölthetem vele az ünnepeket.2022. dec. 13. 19:59
1/17 anonim válasza:
Nem rosszból, de Ő a nőgyógyászod? Mert akkor lehet csak a vizsgálatok okozta helyzet miatt van némi fellángolásod.
2/17 anonim válasza:
#1 te biztos hogy nem nő vagy, vagy nem voltál még nőgyógyászati vizsgálaton.. Nincs ott olyan helyzet amire te gondolsz.
3/17 anonim válasza:
Felejtsd el természetesen ha nos vagy ilyesmi.
Ha tetszik és látod, hogy viszonozza masszal rá.
4/17 anonim válasza:
Szegény orvosod. Csak karácsonyi szivecskés üzenetet ne küldj! Szinte minden beteg belezúg az orvosába. Nyugi, elmúlik.
5/17 anonim válasza:
2-es én is vonzódtam már nőgyógyászhoz. Bár szerintem ezeket a fellángolásokat szerelemnek nem lehet nevezni, elvégre nem is ismerjük milyen ember stb.
6/17 anonim válasza:
Niki, te vagy az?!
Szombaton ügyelek. Hozz légyszi ebédet, de ne pizzát, már a héten ketten azt hoztak. Óvszerből a masculin 2-t szeretem, azt is hozz. Az ebédet 1-re kérem, dugni gyere vissza 5-re. Fekete brazil tangában gyere, fekete csipkés melltartóval.
Csók, imádom a formás fenekedet.
Dr Kalmár, a te orvosod 💋
7/17 A kérdező kommentje:
:) Nem a nőgyógyászom, és már nagyon régóta igy érzem, mostanában egyre jobban, ahogyan még inkább megismerem a találkozások alkalmával.
Nagyon szerelmes vagyok! Nem múlik.
2022. dec. 13. 20:28
8/17 anonim válasza:
6os!! Évfolyamtársak voltunk szerintem. Féltem az én egyik betegem lesz az,de örülök hogy a tiéd. Szilveszterkor egy mini golf party??
9/17 anonim válasza:
#8 okey! Aztán a vesztes bemutatja a páciensek által küldött intim képeket.
Nem gondoltam, hogy így felismersz az írásomból.
10/17 A kérdező kommentje:
Viccesek vagytok. :D Bárcsak írna nekem!
2022. dec. 13. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!