Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az orvosomba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem is tudom,hogy valódi szerelem-e.A húszas éveim elején járok és még soha nem voltam szerelmes.Nemi erőszakot követtek el rajtam még kislányként,soha nem is vonzódtam még férfihoz,sőt,undor fogott el,valahányszor más közeledett felém.De most ez megváltozott.Ez alapjáraton nagyon kedves,humoros és jófej doki váltotta ezt ki belőlem.30-31 éves belgyógyász.Figyeltem őt,minden betegével kedves,sokat foglalkozik velük a szakrendelésen is,szóval a kedvesség,figyelem nemcsak nekem szól.Annyira vágyok rá,hogy odabújhassak hozzá,hogy átöleljen,megcsókoljon és életemben először vágyom az szexre is vele. Nem tudom,hogy én tetszem-e neki.Múltkor egy vizsgálat előtt ültem az ágyon és a combjaimra nézett,majd gyorsan elkapta a tekintetét,nyilván ez egy természetes reakció volt,hiszen férfi,semmit nem jelent ez.Biztos lépett volna,ha szeretne valamit,nem?Én viszont roppant mód szenvedek most,az új érzéstől,a kiváltott reakciótól és attól,hogy 1,5 hónap múlva látom megint.El fog múlni ez az érzés???2013. jún. 27. 10:33
1/5 anonim válasza:
azt hiszed kellesz egy orvosnak ?:) de kis naív vagy.
2/5 anonim válasza:
Plátói szerelem. Ne nagyon éld bele magad, nem lesz ebből semmi.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen,én is így gondolom,hogy plátói és talán nem is baj.De mikor múlik el?Ti voltatok már így? Első válaszoló,eddig 3 orvosnak kellettem volna, attól hogy orvos,még férfi marad.De most nem ez a lényeg. Fura ez az új érzés,annyira szeretném,ha elmúlna most rögtön,mert nem tudok vele mit kezdeni.:,(
2013. jún. 27. 11:07
4/5 anonim válasza:
Nem, nem jártam így. Egy mosolytól, pár kedves szótól nem esek szerelembe.
5/5 anonim válasza:
Ez elég gyakori, orvos, pszichológus, tanár, személyi edző... olyan személy, aki bizalmat kelt másokban. Biztos sokan érzik ezt. Nagyon ne éld bele magad, de egy kis ábrándozás nem árt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!