Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmernétek mondani ha egy nem független nőbe lennétek szerelmesek?
Viccesek vagytok. xD
Amúgy az anál és annál között jó nagy különbség van. xD
21
csak az érzékeli a különbséget, aki tud helyesen írni!
Mi a helyzet a mondatkezdő nagybetűvel? Visszanézve a kommentjeidet, te még több helyesírási hibát vétettél, mint a kérdező. Nem értem, miért kell ennyire kukacoskodni.
Bocs az off-ért, 1-es voltam. :)
23
el is árultad magad, h. semmit nem tudsz a netnyelvészetről!
ui. a rövidítés, szóösszerántás és a kisbetűs írásmód informális szövegekben, mint a fórum, cset, sms, mail, NEM SZÁMÍT helyesírási hibának.
pragmatikus oka van a kisbetűnek, így gyorsabb gépelnem, de ez nem hiba.
Én meg amondó vagyok, hogy akár el is mondhatja. Mindjárt ki is fejtem, miért.
Magamra vetítve pedig: én csak max akkor mondanám el, ha érezném, hogy egyébként kölcsönös. Máskülönben nem dédelgetném magamban tovább..
Viszont, ha úgy vélem, kölcsönös:
a.) nem tudhatod, milyen a kapcsolata. A valóságban sokan gyakorlatilag a magány ellen is simán benne maradnak, vagy egy langyos kapcsolatban. És ne legyünk naivak, olyan is előfodulhat, hogy igen, eléldegélek valakivel, akit amúgy szeretek, elvagyok, de aztán jön valaki, aki minden várakozásomat felülmúlja. A sors kiszámíthatatlan..
b.) Ha nem kölcsönös: akkor azért édemes elmondani, hogy megtudd és mihamarabb tovább tudj lépni, magadban. Sajnos az a tapasztalatom, hogy a "mi lett volna, ha.." sokkal sokkal rosszabb, mint meg biztos nem. Évekig marcangolhatja magát az ember és vágyakozhat olyan után, ami soha nem fog megtörténni.
Ha boldog a kapcsolatában, akkor ez úgysem lesz rá hatással. Ez inkább a saját érdeked. Itt nincs köztes állapot: vagy kitárod magad, hogy érzéseid vannak felé, vagy kizárod az életedből- ha valóban annyira oda vagy érte-, máshogy tönkreteszed magad akár elég sokáig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!