Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmernétek mondani ha egy nem független nőbe lennétek szerelmesek?
Még ha a kérdésemre is válaszoltál volna és úgy javítasz ki, gondolhattam volna hogy talán nem csak kukacoskodni jársz ide fel.😅
De tudod ha én ilyet látok itt vagy bárhol máshol, hogy valaki nem helyesen ír le valamit akkor elsiklok felette, mert pont nem érdekel. Ez az oldal nem erről szól.
Na de én nem vagyok bunkó, kellemes ünnepeket kívánok és javaslom hogy keress egy jobb hobbit ennél hogy itt mások helyesírását vizslatod. 😊
11
Az a szomorú, hogy vélelmezhetően nemcsak egy anonim fórumon írsz sok hibát ejtve, hanem úgy általában. Akinek jó a helyesírása, annak minden felületen jó.
De kérdésedre válaszolva: nem, nem mondanám el.
Miért tennéd, ha ő nem független? Miért kívánod el más párját?
Azért szerintem annyira helytelenül nem írok, hogy belém kelljen állni ez miatt.😒
Na meg mint írtam is, mások elsiklanak ezek felett.
Neked is ezt kellene tenned.
A kérdésre való válaszodat azt megköszönöm.
A helyesírás szempontjából te szintúgy...
A csajozás is könnyebben menne szerintem, ha műveltebb lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!