Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonykor mit fogsz csinálni a szerelmeddel?
Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 19:47
1/18 anonim válasza:
Déleőtt korcsolyázunk, aztán színházba megyünk, majd este otthon sütünk valamit és ajándékozunk.
2/18 anonim válasza:
Mi beöltözünk majd.
Ő lesz a kis szende nővérke, én meg a matróz, aki most kötött ki a szárazföldre egy nagyon hosszú út után.
3/18 anonim válasza:
Pizsiben leszünk egész nap, jókat eszünk, filmet nézünk, játszunk a gyerekkel. Semmi különös, a kicsi egy hónapos lesz, így bezárjuk a kaput és simán csak együtt leszünk.
4/18 Noren1989 válasza:
Várom eljöttét.
Esetleg bemutatok egy véráldozatot, ha segít az ügy előrehaladásában.
5/18 anonim válasza:
Levelet írok Szuzán Szárándonnak amelyben megkérem, hozza el nekem a csendes éjt.
6/18 anonim válasza:
Együtt főzünk sütünk,filmezünk,társasozunk,beszélgetünk.Családhoz megyünk haza a párommal.
7/18 anonim válasza:
5
Én meg James Spadernek pont :D
(White palace 1990)
8/18 anonim válasza:
Lányommal leszek csak, párom dolgozik.
N 30
10/18 anonim válasza:
Ha lenne....ha meg tudnék bízni valakiben...és még be is jönnék neki...
Túl sok a ha..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!