Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha meg tudom fogalmazni, hogy mit szeretek a páromban, nem csak érzem, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Felmerült egy ilyen kérdés és mindenki lehurrogott, hogy ha meg tudod fogalmazni, mit szeretsz a másikban, akkor nem szereted igazán. Szerintem ez nem így van, de kiváncsi vagyok a véleményekre.2022. dec. 10. 14:25
2/8 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy attól, hogy meg tudod fogalmazni mit szeretsz a másikban, nem szereted őt kevésbé. Valószínűleg már nem a rózsaszín ködös állapot, hanem jobban ismered, látod a jó tulajdonságait és a hibáit is, épp ezért meg tudod fogalmazni, mit szeretsz benne leginkább.
3/8 anonim válasza:
Szerintem az a normális, hogy meg tudod fogalmazni, tudsz dolgokat mondani, mit szeretsz a másikban.
Mondom ezt úgy, hogy nekem van/volt egy valaki, akinél fogalmam sincs és nem tudom megmondani.. De valószínűleg ebben az állhat, amit 2 is írt: ha jobban ismered, inkább az a fura, ha nem tudod megfogalmazni, nem tudsz dolgokat mondani, mit szeretsz benne. Az szerintem is igazibb, amit nálam van, az megfoghatatlan vonzalom inkább, ha már itt tartunk.
4/8 anonim válasza:
Mindenkiről lehet mondani pozitív dolgokat, természeesen a párunkról is.
Viszont abban igaza van azoknak, akikkel beszéltél, hogy ha meg tudod mondani mi miatt szerelmes vagy belé, az már lehet, hogy problémás. Legalábbis én nem tudok elképzelni olyan indokot, aminek örülnék. Te igen?
5/8 A kérdező kommentje:
Igen. Én nem hiszek az feltétel nélküli szeretetben, szerintem ilyen szulo-gyermek kapcsolatban egészséges, de egy párkapcsolatban nem. Ha valaki rosszul bánik velem, azt ne viseljen már el a szeretet nevében.
2022. dec. 10. 19:24
6/8 anonim válasza:
A rózsaszín ködös szerelem időszakában van, hogy nem tudjuk megmondani mit is szeretünk a másikban. De mikor már ez letisztult, akkor már a valódi szeretet jön. Amit meg tudunk fogalmazni, mert már tiszta aggyal, szívvel látjuk a másikat.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem a rózsaszín köd nem szerelem és a szerelem maga pedig nem lesz csak szeretet.
2022. dec. 11. 01:17
8/8 anonim válasza:
Azért mondják mert valójában nem őt szereted hanem egy tulajdonságát, ami másban is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!