Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a szerelmedről kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szerelmedről kiderülne, hogy nő létére horrorfan, és rengeteg horrorfilmet néz, sőt, csak azt, más műfajt (vígjátékot, romantikusat) nem, ahhoz mit szólnál?

Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 22:59
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Azt, hogy akkor egyedül fog filmezni.
2022. dec. 10. 09:44
 22/42 A kérdező kommentje:

19

ne zavarjon, h. rég kinőttem a tinikorból, és az sem, hogy világéletemben ez a műfaj vonzott.

kioktatás helyett engedd meg nekem azt a szabadságot, h. azt nézzek, amit akarok.

2022. dec. 10. 11:08
 23/42 A kérdező kommentje:

20

"Egész addig nem lenne vele gondom, amíg nem csak horrorfilmet vagy hajlandó nézni."

szted én neked akarok megfelelni, vagy mi??!!

ki a francot érdekel, hogy neked ezzel gondod van, egy vadidegen noname troll lehetsz.

engedd már meg, h. azt nézzek, amit akarok.

és nem, soha nem unalmas horrort nézni, kb. annyit tudsz a témáról, mint eszkimó a nyári hőségről.

2022. dec. 10. 11:10
 24/42 A kérdező kommentje:

20

és mondtam, h. trancsírozást nem nézek.

19

az életemet sosem tartottam unalmasnak. miért gondolod, h. vki emiatt néz horrort?

a fals sztereotípiák, az előítéletek jól működnek.

2022. dec. 10. 11:12
 25/42 anonim ***** válasza:
88%

23

Akkor meg minek tetted fel a kérdést, ha senki válasza nem érdekel?

AMúgy szerintem is a rengeteg horror film nézésével akarod pótolni az életed hiányosságait.

2022. dec. 10. 11:16
 26/42 anonim ***** válasza:
És ha férfiról kiderűl hogy a romanrikus filmeket szereti és a drámát?
2022. dec. 10. 11:34
 27/42 A kérdező kommentje:

25

nem is ismersz, de mégis azt képzeled hiányos az életem.

és a te életeddel mi a gond, hogy trollkodsz?!

2022. dec. 10. 13:00
 28/42 anonim ***** válasza:

Hölgyeim és Uraim, itt a tökéletes példája annak, hogy mennyire van rendben az, aki horrorrajongó és rengeteget és csak azt nézi:)

Ingerlékeny, támadó, magányos, beszűkült, szélsőséges. Mint a kategória, amit szeret.

2022. dec. 11. 05:44
 29/42 A kérdező kommentje:

28

és a te trollkodásod milyen problémákat fed el, neked miért van arra szükséged, h. kommentelj ennyit a kérdésem alatt?

2022. dec. 11. 10:48
 30/42 anonim ***** válasza:

Kérdező.. leírta mindenki itt a véleményét a kérdésedre, erre fel csak vitatkozol meg nem fogadod el a válaszokat.. Akkor minek írtad ki ha amúgy nem érdekel más véleménye..?

Azt várta a kicsi lelked, hogy majd mindenki azt írja, hogy teljesen normális, hogy megnyugodj?

2022. dec. 11. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!