Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyivel másabb az élet ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel másabb az élet ha van az embernek barátnője?

Figyelt kérdés

Én 22 éves vagyok és még nem volt, ha lett volna akkor sok jó élményben lett volna részem? Szóval sokat vesztettem már?

Igazából eddig minden lány elutasított, kicsit rossz érzés, de hát ez van.

2022. dec. 4. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
Amíg nem múlik el a rózsaszín köd,addig isteni.
2022. dec. 4. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom. 31F
2022. dec. 4. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

Próbálkozz tovább, hidd el megéri!

Csodálatos érzés ha az embernek van barátnője. Nehéz szavakba önteni, de azért megpróbálom: jó hogy otthon vár valaki, megbeszélheted vele a napod, meg bármi mást is. Beszélgethettek ameddig szeretnétek. Tervezhettek mindenféle programot (amihez nem feltétlen kell sok pénz) , sportolhattok, kultúrálódhattok, stb...

Szépsége csodálattal tölt el, boldogság önt el ha csak ránézel.

Az érintése, megérinteni őt és az intimitás megélése vele felér egy csodával.

Nagyon röviden és velősen ennyi :) 38/f

2022. dec. 4. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Na látjátok emberek ő egy igazi Úriember! Példát vehetnétek tőle!
2022. dec. 5. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb pénzed van, nem vagy annyira szabad és kötetlen, valakinek mindig meg kell felelned. Nem csak jó dolgokkal jár azért egy párkapcsolat, csak az hiszi ezt, aki éppen nincsen benne m
2022. dec. 7. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!