Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak akik másik nő miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik másik nő miatt léptetek ki az előző kapcsolatotokból? Miben volt jobb a másik nő, mint az előző?

Figyelt kérdés
Nők is válaszolhatnak, ha hagytak már el másért. A párotok szerint miért volt jobb a másik? Ha elmondta..
2022. dec. 2. 22:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%

Második szülés után már +30 kg volt a feleségemen,hiába mondtam neki hogy diétázzon de ő csak evett mindig.

Már az első gyerek születésénél meg volt a szeretőm második születése után nemsokára váltunk is.

2022. dec. 2. 22:25
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Első: És akkor mi a büdös f.nak csináltál neki második gyereket is?
2022. dec. 2. 22:26
 3/12 anonim ***** válasza:
36%
Egyszerűen jobb volt. Mi másért.
2022. dec. 2. 23:10
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Ez így elég értelmetlen kérdés. Az "előző" nőt is ismerni kellene, hogy teljes képet kapj és legyen alapja az összehasonlításnak, nem? Szerintem csak egyszerűen szerelmes lett, de másba. Ennyi a történet.
2022. dec. 2. 23:27
 5/12 anonim ***** válasza:
9%
Az elsőnek teljesen igaza van. Ha malac lesz a nő, kuka.
2022. dec. 3. 07:03
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

Fiatalabb volt, szebb, vékonyabb!

És, bár nem volt rendszerető, nem tudta tisztán tartani a lakást, sem főzni, egy férfi számára az első részben emlitett tulajdonságok, felülirják azt, amiben meg én voltam erősebb

2022. dec. 3. 07:45
 7/12 anonim ***** válasza:
34%
Megromlott a kapcsolat minden téren, így ezt nem is kell részletezni, hogy a másik miben volt jobb, nyílván mindenben.
2022. dec. 3. 10:51
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Én értem azt is, ha valaki otthagyja azért a nőt, mert 30 kg-ot hízott és nem hajlandó tenni ellene kérés ellenére sem. De ha valakinek már az első gyerek után szeretője van, kinek csinál még egyet? Hogy kettővel hagyhassa ott? Nem ez az, ami undorító….
2022. dec. 3. 11:17
 9/12 anonim ***** válasza:
4%
Jobb és bevàlalósabb volt a szexben.44f
2022. dec. 3. 12:41
 10/12 anonim ***** válasza:
4%
Nem volt elhízva.
2022. dec. 3. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!