Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam egy olah cigany fiunak hogy szoktessen meg, anelkul hogy azt hinne csak a penze miatt akarom azt az eletet elni?
Figyelt kérdés
Egy olah cigany fiuval ismerkedek, en is az vagyok Anyukam olahcigany, viszont mi nem orzunk semmilyen olah cigany szokast es nem tudom szokas e még szoktetni a lanyt a fiunak vagy mar nem.
Viszont ha szokas ha nem, en azt akarom hogy megszoktessen. Hogy eljojjon ertem este, elvigyen magukhoz es onnantol a felesege vagyok. Ezzel nincs is semmi baj, csak ok nagyon gazdag csalad , mi nem es felek hogy azt fogja hinni azert akarom a szoktetes dolgot hogy megoldodjon az eletem. Hogyan mondjam neki ezt az egeszet anelkul hogy rosszul ertelmezne? 23 evesek vagyunk mindketten
2022. dec. 1. 21:23
A kérdező szavazást indított:
Ha szeret meg sem fordul a fejeben hogy erdekbol akarok vele megszokni
Nem csoda ha felreerti
11 szavazat
1/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom ezzel elrontani hogy felreerti az egeszet
2022. dec. 1. 21:24
2/7 A kérdező kommentje:
Lehet nem is nekem kene mondanom.
2022. dec. 1. 21:24
3/7 anonim válasza:
ha már együtt vagytok egy ideje, biztos meg lehet ezt beszélni vele
4/7 anonim válasza:
Még ismerkedtek? Mennyi ideje vagytok együtt? Ha csak nemrég, akkor sehogy, semmilyen kapcsolatban nem veszi ki jól magát, ha a nő az ismerkedés elején el akarja vetetni magát, pénztől függetlenül nagyon kétségbeesett dolog ilyet csinálni.
5/7 anonim válasza:
Még csak ismerkedtek, de már szöktessen meg és vegyen feleségül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!