Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak, titeket a testetek megváltozása visszatartana egy új szerelemtől?
tegyük fel nős vagy, de szinte márt csak papíron.
beleszeretsz másba, a dolog kölcsönös. esetleg válnál...
még fizikailag nem történt semmi. nem látott téged a nő meztelenül.
létezik olyan, hogy azért nem mersz belekezdeni az új kapcsolatba, mert az elmúlt években durván meghíztál?
azelőtt normális testalkatú voltál, most meg akkora a hasad, mint a hordó, alig bírsz leülni meg menni.
szégyellnéd a tested? vagy lennének merevedési gondjaid a hízástól (cukorbetegség sem kizárt)? aggódnál a szexuális pózok miatt, egyáltalán hogy férsz a hatalmas hasadtól (mint egy terhes nőé) hozzá az új nőhöz?
Ez most fikció?
Ha a dolog kölcsönös, nyilván a nőnek nem gond az elhízás, a kezeletlen merevedési probléma viszont minden kapcsolatban feszültség forrása lehet, ezzel indulni meg nagyon gáz.
Én nem híztam meg, a testem kb olyan mint egy 30 évesé, holott 50 felé közelítek. A neten már ismerkedtem nőkkel, minden szuper volt, izzott a levegő köztünk. Viszont pont azt éreztem, hogy az egész csak az ő fantázia világában él, vagyis én, többszörösen túlképzelt engem. Ezért mondtam nemet nem is egyszer a személyes találkozókra.
Mondom ezt úgy, hogy szikla kemény az izomzatom, 60 fekvőt bármikor lenyomok, a tizedikre felfutok úgy, hogy meg sem izzadok. A magasságommal sem lenne baj 180+cm.
Találkozót viszont nem vállalnék be, óriási égő lenne, főleg házason. Ha már az asszony sem piszkál meg bottal sem, így az új kapcsolatomnál sem vállalnám be a beégést.
3. Mert a valóságban nem találkozok nőkkel! Akikkel igen, azok meg csak járókelők, meg az utca emberei. Nem ismerkedek szándékosan, beszélgetésekből alakultak úgy a dolgok. Annyit látok, hogy a nők döntő többségének kortól, külsőtől függetlenül egy amolyan Árpa Attila típusú, erős, barna, gazdag, jóképű, csupa test és izom, jó hangú, jó egzisztenciával, széles ismeretségi körrel rendelkező, világítótorony a viharos tengeren típusú férfi kell. Tehát a full-full packet, aki jól néz ki szemből, profilból, erős, széles vállak, hát, mellkas, fenék, aki ha egy szemeteszsákot is húz magára, 500 méterre árasztja a tesztoszteront.
Nos, szeretőnek ez az etalon. Ehhez képes én kifutófiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!