Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Házas férfiak, titeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak, titeket a testetek megváltozása visszatartana egy új szerelemtől?

Figyelt kérdés

tegyük fel nős vagy, de szinte márt csak papíron.

beleszeretsz másba, a dolog kölcsönös. esetleg válnál...

még fizikailag nem történt semmi. nem látott téged a nő meztelenül.

létezik olyan, hogy azért nem mersz belekezdeni az új kapcsolatba, mert az elmúlt években durván meghíztál?

azelőtt normális testalkatú voltál, most meg akkora a hasad, mint a hordó, alig bírsz leülni meg menni.

szégyellnéd a tested? vagy lennének merevedési gondjaid a hízástól (cukorbetegség sem kizárt)? aggódnál a szexuális pózok miatt, egyáltalán hogy férsz a hatalmas hasadtól (mint egy terhes nőé) hozzá az új nőhöz?

2022. nov. 29. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
41%

Ez most fikció?

Ha a dolog kölcsönös, nyilván a nőnek nem gond az elhízás, a kezeletlen merevedési probléma viszont minden kapcsolatban feszültség forrása lehet, ezzel indulni meg nagyon gáz.

2022. nov. 29. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
18%

Én nem híztam meg, a testem kb olyan mint egy 30 évesé, holott 50 felé közelítek. A neten már ismerkedtem nőkkel, minden szuper volt, izzott a levegő köztünk. Viszont pont azt éreztem, hogy az egész csak az ő fantázia világában él, vagyis én, többszörösen túlképzelt engem. Ezért mondtam nemet nem is egyszer a személyes találkozókra.

Mondom ezt úgy, hogy szikla kemény az izomzatom, 60 fekvőt bármikor lenyomok, a tizedikre felfutok úgy, hogy meg sem izzadok. A magasságommal sem lenne baj 180+cm.

Találkozót viszont nem vállalnék be, óriási égő lenne, főleg házason. Ha már az asszony sem piszkál meg bottal sem, így az új kapcsolatomnál sem vállalnám be a beégést.

2022. nov. 29. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
2-es Miért ismerkedsz a neten, ha nem akarsz személyes találkozót?
2022. nov. 29. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
24%

3. Mert a valóságban nem találkozok nőkkel! Akikkel igen, azok meg csak járókelők, meg az utca emberei. Nem ismerkedek szándékosan, beszélgetésekből alakultak úgy a dolgok. Annyit látok, hogy a nők döntő többségének kortól, külsőtől függetlenül egy amolyan Árpa Attila típusú, erős, barna, gazdag, jóképű, csupa test és izom, jó hangú, jó egzisztenciával, széles ismeretségi körrel rendelkező, világítótorony a viharos tengeren típusú férfi kell. Tehát a full-full packet, aki jól néz ki szemből, profilból, erős, széles vállak, hát, mellkas, fenék, aki ha egy szemeteszsákot is húz magára, 500 méterre árasztja a tesztoszteront.

Nos, szeretőnek ez az etalon. Ehhez képes én kifutófiú vagyok.

2022. nov. 29. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
10%
Lehetnek ilyen jellegű bajok, de ha ügyes megoldja!
2022. nov. 29. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Kevés rendelkezik megfelelő önkritikával. És még kevesebb, aki tesz a változásért is. És ez a nők nem kevés részére is igaz.
2022. nov. 30. 07:58
 7/7 anonim ***** válasza:
6. Csak a nők még akkor is válogathatnak, ha még a középszerű szintet sem érik el! Na ez a nagy különbség a két nem között! A férfiaknak mindenben toronymagasan ki kell tűnni hogy egyáltalán észrevegyék, ehhez képest a mai világban a nőknek csak megszületni volt nehéz! Az megint más kérdés, hogy közülük sokan nem tudnak élni a lehetőséggel ami a 21-ik században az ölükbe hullott.
2022. nov. 30. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!